Olympisme

Olympisme - Cors van den Brink | Tiliboo-afrobeat.com

...me is een levensfilosofie, die de kwaliteiten van lichaam, wilskracht en geest verheft en met elkaar combineert ... PDF ePUB - Olympisme ... . Door sport te vermengen met cultuur en educatie, stimuleert Olympisme een manier van leven die gebaseerd is op plezier in inspanning, de educatieve waarde van 'goed voorbeeld doet goed volgen' en respect voor universele ethische principes. Olympisme in Nederland | 2019: bekendheid en associaties (factheet 2019/7) Olympism in the Netherlands | 2019, Awareness and associations, factsheet 2019/8. samenvatting: In het strategisch beleid van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) is aandacht voor het p ... PDF Olympisme en Jeugd - Juf Janneke ... . samenvatting: In het strategisch beleid van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) is aandacht voor het promoten van het olympisch gedachtegoed (olympisme). Olympisme. Olympische Beweging: meebouwen aan een betere wereld. Het belangrijkste doel van de Olympische Beweging is meebouwen aan een vreedzame en beter w...

INFORMATIE

AUTEUR
Cors van den Brink
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Olympisme.pdf

OMSCHRIJVING

Met de Olympische Spelen in Londen in het vooruitzicht hadden de fotografen Tom van Heel en Lars van den Brink maar één doel voor ogen: het Nederlandse sporters-team op een spannende manier in beeld brengen. Er moest en zou een geweldig boek komen dat de kwaliteiten van deze generatie van Nederlandse topsporters overtuigend aantoont en ''voor de eeuwigheid'' vastlegt.Dat boek is er. 'Olympisme - Over bloed, zweet en tranen'. Het is niet zo maar een fotoboek. Van Heel en Van den Brink zijn allebei al heel lang gefascineerd door de discipline die topsporters opbrengen op hun weg naar ongeëvenaarde prestaties. Hun zelfbeheersing, hun kracht, hun inventiviteit, hun eeuwig doorzetten zelfs in de wetenschap dat de allerhoogste plaats op het allerhoogste ere-podium waarschijnlijk niet bereikt zal worden - al die inzet en inspanning omdat de sportbeleving zelf het allerbelangrijkst is. Het afzien van de topsporter, dat vangen Van Heel en Van den Brink in magnifieke beelden.

Wil je het boek lezen?Olympisme in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cors van den Brink. Lezen Olympisme Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN