Ik doe mijn ogen open

Ik doe mijn ogen open - Sjahrzad Khodadadeh | Tiliboo-afrobeat.com

...end ben ik geweest, en ik heb aan jullie gedacht ... Overlijdensgedicht: 'Ik open mijn ogen en zoek jouw gezicht' ... . Ik doe mijn ogen dicht. Leg mijn handen op mijn buik, om mijn aandacht in het nu te houden. Grappig Kaatje, jij doet juist je ogen open om in het nu te blijven, en ik doe ze dicht... Vroeger had ik mijn ogen open, ik kan me nog de haren in de neus van mijn tandarts van toen herinneren. Brrr. Ik doe mijn ogen open (Paperback). Heb je wel eens aan iets gedacht dat je niet kan vertellen aan iemand? Ben je boos of verdrietig geweest en wist je... Vertalingen in context van "ik doe mijn ogen ... mijn ogen open - Vertaling naar Duits - voorbeelden ... ... ... Vertalingen in context van "ik doe mijn ogen" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Ik... ik doe mijn ogen dicht en ik zie zijn gezicht en dan... Als ik mijn ogen open doe. Als ik snachts mijn ogen open doe Lig je naast me in bed Met Je armen losjes om me heen Een grote glimlach ontstaat op mijn gezicht ik doe mijn ogen zachtjes dicht ...

INFORMATIE

AUTEUR
Sjahrzad Khodadadeh
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ik doe mijn ogen open.pdf

OMSCHRIJVING

Heb je wel eens aan iets gedacht dat je niet kan vertellen aan iemand? Ben je boos of verdrietig geweest en wist je het niet te verwoorden? Want wie begrijpt je nou? Nou geloof me, iedereen begrijpt het alleen niemand verwoord het echt. Ik schrijf mijn gedichten met een doel, ik wil jou graag bewijzen dat je met poëzie mooie verhalen over je gevoel kan vertellen. En dat je ook niet alles letterlijk hoeft te verwoorden maar ook met voorbeelden kunt doen. Dat is de magie van een gedicht.

Wil je het boek lezen?Ik doe mijn ogen open in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sjahrzad Khodadadeh. Lezen Ik doe mijn ogen open Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN