Doornen op het liefdespad

Doornen op het liefdespad - Gerda Pennings | Tiliboo-afrobeat.com

...n op het liefdespad Ilse is een jonge, sensuele vrouw ... Doornen op het liefdespad door Greta Pennings ... . Ze ontmoet de man van haar dromen: Sair. Sair is knap, rijk en charmant. En de seks is geweldig. Al hun seksuele fantasieën kunnen ze uitleven. Wat wil je nog meer als jonge vrouw? Ilse lijkt haar droomleven te gaan beginnen. Doornen op het liefdespad Ilse is een jonge, sensuele vrouw. Ze ontmoet de man van haar dromen: Sair. Sair is knap, rijk en charmant. En de seks is geweldig. Al hun seksuele fantasieën ... Doornen op het liefdespad - Gerda Pennings - - Romans ... ... . En de seks is geweldig. Al hun seksuele fantasieën kunnen ze uitleven. Wat wil je nog meer als jonge vrouw? Ilse lijkt haar droomleven te gaan b ... Founders van het Liefdespad. Het Liefdespad wordt op handen gedragen door onze founders: zeer betrokken ondernemers uit de Achterhoek. Zij zetten zich met hart en ziel in om van het Liefdespad een succes te maken. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerda Pennings
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Doornen op het liefdespad.pdf

OMSCHRIJVING

Dyslexie uitgaveDoornen op het liefdespadIlse is een jonge, sensuele vrouw. Ze ontmoet de man van haar dromen: Sair. Sair is knap, rijk en charmant. En de seks is geweldig. Al hun seksuele fantasieën kunnen ze uitleven. Wat wil je nog meer als jonge vrouw? Ilse lijkt haar droomleven te gaan beginnen. Maar dan blijkt dat Sair op seksueel gebied een heel duister geheim heeft. En dat geheim deelt hij met zijn broer Bran. Ilse heeft een zuster, Esmee, die verliefd wordt op Bran. Maar dat loopt helemaal verkeerd af en zowel Ilse als Esmee zullen met hun littekens moeten leren leven. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Om tot rust te komen, gaat Ilse op vakantie. Daar ontmoet ze Rick, een hotelbeveiliger. Maar er is iets vreemds aan Rick. Iets dat haar bang maakt, maar ook iets dat haar aantrekt. Rick blijkt twee kanten te hebben, maar het is pas als Ilse's leven bedreigd wordt, dat duidelijk wordt aan welke kant Rick staat. Kan Ilse ooit nog een man vertrouwen?

Wil je het boek lezen?Doornen op het liefdespad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerda Pennings. Lezen Doornen op het liefdespad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN