De kinderrugschool

De kinderrugschool - G. Cardon | Tiliboo-afrobeat.com

...derrugschool -een multi-factorieel programma voor een rugvriendelijke levensstijl / G ... De Kinderrugschool : een multifactorieel programma voor ... ... . Cardon Ilse Janda / 2007 / Acco / Nederlands / Softcover / Als nieuw. Wordt snel en gratis verzonden in een stevige boekverpakking. 1 - 2 weken. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. De Kinderrugschool Een multi-factorieel programma voor een rugvriendelijke levensstijl. Door Greet Cardon, Elisabeth Geldhof, Bernard Cnockaert, Ilse Janda. Boek Bij kinderen en jongeren komt rugpijn vaak voor. Bovendien verhoogt rugpijn op ... bol.com | De kinderrugschool | 9789033464669 | G. Cardon ... ... . Boek Bij kinderen en jongeren komt rugpijn vaak voor. Bovendien verhoogt rugpijn op jonge lee...

INFORMATIE

AUTEUR
G. Cardon
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De kinderrugschool.pdf

OMSCHRIJVING

Bij kinderen en jongeren komt rugpijn vaak voor. Bovendien verhoogt rugpijn op jonge leeftijd de kans op rugpijn als volwassene. Het is dan ook aangewezen om al van jongsaf preventief een rugvriendelijke levensstijl aan te leren en de dagelijkse belasting van de rug in balans te houden. Dit boek beschrijft een multi-factorieel programma ter promotie van een rugvriendelijke levensstijl bij kinderen. Enerzijds worden de principes van rugscholing in zes volledig uitgewerkte actieve en leuke lesjes op kindermaat weergegeven. Anderzijds bevat het boek een beschrijving van ondersteunende omgevingsfactoren, zoals het gebruik van ergonomisch materiaal en tips om het langdurig zitten in de klas te doorbreken. Het programma werd wetenschappelijk getest en de belangrijkste resultaten van het onderzoek worden in het boek beknopt beschreven. Het multi-factoriële programma en de vele praktische tips zijn voornamelijk geschreven naar leerkrachten toe, maar zijn ook zeer bruikbaar voor eenieder die begaan is met de gezondheid van kinderen, zoals ouders, kinesitherapeuten en artsen.

Wil je het boek lezen?De kinderrugschool in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Cardon. Lezen De kinderrugschool Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN