Het familiegeheim

Het familiegeheim - Margaretha Müller | Tiliboo-afrobeat.com

.../ familiegeheim De titel maakt het ook al een beetje duidelijk: familiegeheim is het thema in dit verhaal ... De of het familiegeheim? Welk lidwoord ... . De familie Peeters draagt één groot geheim met zich mee waar onderling niet meer over gepraat mag worden. Eva en Annefloor willen graag weten wat dit geheim is, maar krijgen niet te weten wat het geheim is. Familiegeheim boeit van begin tot eind en de lezer krijgt langzaam maar zeker antwoord op de vragen die Eva en Annefloor zo graag beantwoord willen zien. Familiegeheim is gekozen als kerntitel voor de Jonge Jury 2013. Terecht. Overtuigend jeugdboek voor jon ... Familiegeheim - Leesbevordering in de klas ... . Familiegeheim is gekozen als kerntitel voor de Jonge Jury 2013. Terecht. Overtuigend jeugdboek voor jonge lezers in groep 8 van het basisonderwijs en klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs. Familiegeheim is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal: in werkelijkheid heet Hanneke Els en leefde ze in Maastricht. Het boek laat prachtig ...

INFORMATIE

AUTEUR
Margaretha Müller
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het familiegeheim.pdf

OMSCHRIJVING

Dyslexie uitgaveHet familiegeheimMathilde's dochtertje Femma is nog maar drie jaar oud, maar ze is al vaak ziek geweest. Mathilde probeert erachter te komen wat Femma heeft en omdat de huisarts geen uitkomst kan bieden, volgt een rondgang langs ziekenhuizen en specialisten. Iedere keer als Mathilde denkt dat er een oorzaak is gevonden, wordt ze teleurgesteld.Als ze dan eindelijk ontdekt wat Femma mankeert, dan blijkt dat een enorme impact op de rest van de familie te hebben. Niet alleen op Mathilde en haar man, maar ook op zusters, broers, neven, nichten, ooms en tantes. Iedereen krijgt ermee te maken.En dan ontdekt Mathilde een geheim dat zorgvuldig verborgen is gehouden. Een geheim dat te maken heeft met Femma, maar ook met Mathilde.

Wil je het boek lezen?Het familiegeheim in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margaretha Müller. Lezen Het familiegeheim Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN