'Genaaid, gebonden'

'Genaaid, gebonden' - S. Van Hout | Tiliboo-afrobeat.com

...bonden boek is de oudste verschijningsvorm van een boek ... genaaid gebonden - Vertaling Nederlands-Duits ... . Een mooi, tijdloos product met de traditie van het oude ambacht. Wij maken genaaid of garenloos gebonden boeken van ultieme kwaliteit. Met zo'n 35 gespecialiseerde medewerkers verzorgen we in onze eigen binderij het hele proces: voorsnijden, vouwen, vergaren, naaien, overlijmen, banden maken, foliedrukken, bandzetten ... Een genaaid gebonden boek heeft een harde kaft . Deze kaft bestaat meestal uit een kartonsoort van twe ... Proefschrift binden - Perfect bind, Genaaid gebonden of PUR ... . Deze kaft bestaat meestal uit een kartonsoort van twee tot vier millimeter dik, dat op een bepaalde manier is afgewerkt. Voor deze afwerking is van alles mogelijk, zoals linnen, (kunst)leer of mc papier. Bij genaaid ... Boekbinden is het fysiek samenstellen van een boek uit een aantal aparte vellen papier of ander materiaal zoals dierenhuid. Het ambacht moet ontstaan zijn in de laatantieke tijd, toen men geschriften niet meer op rollen maar op losse vellen papier ging bewaren. Pa...

INFORMATIE

AUTEUR
S. Van Hout
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
'Genaaid, gebonden'.pdf

OMSCHRIJVING

Een jaar lang volgde de Nijmeegse kunstenaar Seet van Hout het nieuws, via de krant, en gaf er dagelijks haar interpretatie van. 'Alle dagen van het jaar 2005 zijn door Seet van Hout geplukt en ingelijst', zo schrijft Martin Bril in zijn inleiding. 'Maar wat het mooist is, en eigenlijk heel paradoxaal, is dat het hier borduursels betreft, in combinatie met krantenfoto's - de beelden die Van Hout raakten'. 'Genaaid, gebonden' is een fascinerend borduurdagboek van tragische, hilarische, wrange en dramatische gebeurtenissen waarin de dagelijkse actualiteit van de Nederlandse samenleving en het gebeuren in de wereld op de voet zijn te volgen.

Wil je het boek lezen?'Genaaid, gebonden' in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Van Hout. Lezen 'Genaaid, gebonden' Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN