Beleggingstermen

Beleggingstermen - C.M. Hendriks | Tiliboo-afrobeat.com

...eleggingstermen hoor je vaak op RTL Z wanneer er over de beurzen wordt gesproken ... Verklarende woordenlijst Indexbeleggen ... . De term bullmarkt wordt gebruikt wanneer de aandelenkoersen over een langere periode stijgen. Stijgende koersen zien we vooral wanneer beleggers positief gestemd zijn over de economie. Begrippenlijst | In onze begrippenlijst krijg je uitleg over termen die worden gebruikt op de beurs en in de financiële wereld. | BinckBank Nederland Beleggingstermen kunnen behoorlijk ingewikkeld overkomen. Met het beleggers-abc wordt het een stuk makkelijker. Het woordenboek licht me ... 10 beleggingstermen, zo uitgelegd dat je het wél begrijpt ... ... . Met het beleggers-abc wordt het een stuk makkelijker. Het woordenboek licht meer dan 500 termen over beleggen duidelijk toe. Van aandeel tot zero bond. Kies de beginletter van het begrip dat u zoekt. 10 beleggingstermen, zo u...

INFORMATIE

AUTEUR
C.M. Hendriks
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Beleggingstermen.pdf

OMSCHRIJVING

De financiële wereld wordt steeds ingewikkelder. En zoals ieder vakgebied staat ook de financiële wereld bol van het jargon, van vaktermen en begrippen, die het voor de buitenstaander moeilijk maken om de zaken te kunnen volgen. Dit boek met 2300 termen en begrippen uit de financiële wereld is een wegwijzer voor iedereen die af en toe de weg kwijt raakt in het financiële bos.

Wil je het boek lezen?Beleggingstermen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.M. Hendriks. Lezen Beleggingstermen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN