PM-reeks - Competentiegericht opleiden en leren

PM-reeks - Competentiegericht opleiden en leren - T. Rijkers | Tiliboo-afrobeat.com

... - Competentiegericht opleiden en leren 1e druk is een boek van T ... Competentiegericht opleiden en leren | Onderwijs en ... ... . Rijkers uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024417438 Het boek gaat over competenties die een praktijkbegeleider moet bezitten om deelnemers aan het secundair beroepsonderwijs die hun opleiding in de praktijk en op school volgen tot vakmensen op te leiden. PM-reeks - Competentiegericht opleiden en leren (Paperback). PM-reeks - Competentiegericht opleiden en leren 1e druk is een boek van T. Rijkers... Competentiegericht opleiden en leren T. Rijkers • ... PM-reeks - Competentiegericht opleiden en leren ... . Rijkers... Competentiegericht opleiden en leren T. Rijkers • Boek • paperback. Samenvatting . Het boek gaat over competenties die een praktijkbegeleider moet bezitten om deelnemers aan het secundair beroepsonderwijs die hun opleiding in de praktijk en op school volgen tot vakmensen op te leiden. Buy Competentiegericht opl...

INFORMATIE

AUTEUR
T. Rijkers
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
PM-reeks - Competentiegericht opleiden en leren.pdf

OMSCHRIJVING

PM-reeks - Competentiegericht opleiden en leren 1e druk is een boek van T. Rijkers uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024417438 Het boek gaat over competenties die een praktijkbegeleider moet bezitten om deelnemers aan het secundair beroepsonderwijs die hun opleiding in de praktijk en op school volgen tot vakmensen op te leiden. Dit boek is gericht op het verwerven van kennis, vaardigheden en houding.De invoering van het competentiegericht onderwijs, volgens de Wet Educatie en Beroepsonderwijs (WEB), vereist dat bedrijven en instellingen een nadrukkelijker rol spelen bij de opleiding en begeleiding van leerlingen, stagiairs en deelnemers aan de beroepsbegeleidende of aan de beroepsopleidende leerweg.Aan de oorsprong van dit boek liggen praktijkervaringen, vragen van praktijkbegeleiders over competentiegericht opleiden en leren en de veranderingen in het onderwijssysteem. De inhoud van dit boek richt zich op de vier kerncompetenties:beroepsonderwijscompetentiesbegeleidingscompetentiesopleidingscompetentiescoachingscompetentiesDit boek is bestemd voor degenen die betrokken zijn bij de beroepsbegeleidende leerweg in de leerbedrijven en bij de beroepsopleidende leerweg op de regionale opleidingencentra.

Wil je het boek lezen?PM-reeks - Competentiegericht opleiden en leren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. Rijkers. Lezen PM-reeks - Competentiegericht opleiden en leren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN