Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen

Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen - L.G.J. Bessems | Tiliboo-afrobeat.com

...nsioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen 2020 van met ISBN 9789012405461 ... Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen ... ... Studystore | Pensioen en de belangrijkste ... ... nsioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen 2020 van met ISBN 9789012405461. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Fiscale geschriften 27 - Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen (Paperback). In dit boek komen de drie pijlers van toekomstvoorzieningen aan... 'Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen' door Anouk Bollen-Vandenboorn - Onze prijs: €71,40 - Dit product is niet meer leverbaar 'Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen' door Anouk Bollen-Vandenboorn - Onze prijs: €65,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 'Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen' door Anouk Bollen-Vande...

INFORMATIE

AUTEUR
L.G.J. Bessems
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek komen de drie pijlers van toekomstvoorzieningen aan bod. De inhoud isafgestemd op de behoefte in het onderwijs en in de praktijk.Toekomstvoorzieningen betreffen een breed terrein waarbij heel diverse regelgevingeen rol speelt. Deze drie pijlers staan enerzijds op zichzelf, anderzijds zijn ze nauw metelkaar verweven. De wet- en regelgeving die ten grondslag ligt aan deze pijlers is zeerdivers van aard. Civiel en fi scaal recht, Europees en internationaal recht als ook sociaalzekerheidsrecht liggen ten grondslag aan en beheersen deze pijlers. Daarom is in ditboek gekozen voor een thematische aanpak, waardoor de onderwerpen besprokenkunnen worden met inachtneming van de diverse wet- en regelgeving die daarop vantoepassing is en waarbij de samenhang tussen de pijlers aan bod kan komen. In allehoofdstukken staat het individu centraal, vanuit dit perspectief is het boek geschreven.De kernthema's van dit boek zijn: pensioenbegrip, AOW en Anw, driehoeksverhoudingin de Pensioenwet, bestuursmodellen en evenwichtigheid, werknemerspensioen in deloonsfeer en beroepspensioen, fi scale aspecten rondom vervroegde uittreding en langerdoorwerken, civiele en fi scale aspecten van dga-pensioen, civiele en fi scale aspecten vanpensioendeling bij echtscheiding, belastingen en penisoenen in EU-context, particulieren overheidspensioen in het OESO-modelverdrag, civiele en fi scale aspecten van (internationale)waardeoverdracht, lijfrenten, banksparen, en nabestaandenvoorzieningen.Dit boek is tot stand gekomen door de samenwerking tussen de praktijk, TilburgUniversity en Maastricht University. De auteurs van dit boek zijn:mr. l.g. j. bessems (apg), dr. a.h.h. bollen-vandenboorn (Maastricht University),mr. b.t. broers cpl (apg), mr. h.p.m. van bijnen (Tilburg University/AchmeaTilburg), dr. b. dieleman (Loyens & Loeff), prof.dr. g. j.b. dietvorst (Tilburg University),mr. n. hansen cpl (Delta Lloyd), r.a. e.l. hannon-post, ll.m (MaastrichtUniversity), mr. drs. p.h. schonewille ra (Europese Com missie/Tilburg University),mr. b. starink (Tilburg University/PwC Amsterdam), dr. m. j.g.a.m. weerepas(Maastricht University) en drs. n.m. winter (kwps Amsterdam).

Wil je het boek lezen?Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L.G.J. Bessems. Lezen Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN