Maj 2 - Zorgen voor het gezin

Maj 2 - Zorgen voor het gezin - Kristina Sandberg | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Maj 2 - Zorgen voor het gezin. Wat een mooie vertelschrijfster Als je met de pen, zo in staat bent te verwoorden over het familieleven, ( je waant je ook nog in het Zweedse land) ben je een hele Grote Schrijfster! Fantastisch ... Zorgen voor het gezin eBook by Kristina Sandberg ... ... . Geschreven bij Maj 2 - Zorgen voor het gezin. Wat een mooie vertelschrijfster Als je met de pen, zo in staat bent te verwoorden over het familieleven, ( je waant je ook nog in het Zweedse land) ben je een hele Grote Schrijfster! Fantastisch. Zorgen voor het gezin is het tweede deel van de Zweedse trilogie. In dit boek komt de periode tussen 1940 en 1952 aan bod. De 23 jarige Maj is amper in het reine met haar moederschap wanneer ze opnieuw zwanger wordt. Het ideale sc ... Boek: Zorgen voor het gezin - Geschreven door Kristina ... ... . Zorgen voor het gezin is het tweede deel van de Zweedse trilogie. In dit boek komt de periode tussen 1940 en 1952 aan bod. De 23 jarige Maj is amper in het reine met haar moederschap wanneer ze opnieuw zwanger wordt. Het ideale scenario - een dochter én een zoon - wordt overschaduwd door Tomas' strijd tegen alcoholisme. Zorgen voor het gezin; Zorgen voor het gezin Kristina Sandberg Reeks: Maj (2) Stockholm, 1940. To...

INFORMATIE

AUTEUR
Kristina Sandberg
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Maj 2 - Zorgen voor het gezin.pdf

OMSCHRIJVING

Stockholm, 1940. Tomas is gestopt met drinken na een intensieve behandeling maar Maj weet dat de dreiging van een terugval altijd aanwezig is. Daarnaast overschaduwt de oorlog het dagelijks leven. Tomas wordt opgeroepen voor militaire dienst en Maj blijft alleen achter met haar kind. Ze blijkt opnieuw zwanger te zijn en tot overmaat van ramp overlijdt haar moeder, zonder haar kleinkind Anita ooit gezien te hebben. Om niet in te storten besluit Maj niet meer toe te geven aan haar gevoelens. Ze huilt niet op de begrafenis en zal koste wat het kost sterk zijn.Dit tweede deel van de Maj-trilogie is een grootse vertelling over de sociaal hogerop geraakte Maj. Een bijna hypnotiserende vertelling over de veranderende rol van de vrouw in de twintigste eeuw.

Wil je het boek lezen?Maj 2 - Zorgen voor het gezin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kristina Sandberg. Lezen Maj 2 - Zorgen voor het gezin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN