2048

2048 - none | Tiliboo-afrobeat.com

... ik dit 2048 spel?: De bedoeling van dit spel is dat je tegels naar elkaar schuift om een zo hoog mogelijk getal te maken, het doel is 2048 ... Play 2048 Game - elgooG ... . Telkens als je schuift krijg je een nieuwe steen, dit kan een 4 of een 2 zijn en deze moet je weer verbinden met de getallen die al in het speelveld aanwezig zijn. 2048 uses cookies to analyse traffic to the site and to serve ads. Learn More. Got it. 2048. 0. 0. Join the numbers and get to the 2048 tile! New Game ... Speel 2048 Spel Online. Doe mee aan de nummers en maak kennis met de 2048 Tegel! ... 2048 Lines - Speel 2048 Lines gratis op Spel.nl ... . Join the numbers and get to the 2048 tile! New Game ... Speel 2048 Spel Online. Doe mee aan de nummers en maak kennis met de 2048 Tegel! Keep playing Try again. Hoe te spelen: Gebruik je pijltjestoetsen om de tegels te verplaatsen. Wanneer twee tegels met hetzelfde nummer horen ze samenvoegen in een! Delen met vrienden. Tweet. Facebook...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
2048.pdf

OMSCHRIJVING

Zomer 2048Milieurampen en voedseltekorten teisteren delen van onze overbevolkte aarde. John Leroi, een schatrijke, invloedrijke econoom en zakenman, zet alles op alles om een wereldwijde humanitaire ramp te voorkomen. Via Lanzarote reist hij naar Mexico als adviseur van de G6, die zich halverwe­ge de eenentwintigste eeuw heeft ontwikkeld tot een soort economische wereldregering.In Mexico City wordt een belangrijke conferentie gehouden met als doel, een nieuwe stap te zetten op het gebied van de noodzakelijke wereld­wijde bevolkingsreductie.Het maken van onmogelijk lijkende keuzes en het vanuit de schaduw sturen van mondiale hebzucht en politieke intriges vormen, samen met het inzetten van zijn enorme kapitaal, het basisrecept voor het kunnen slagen van Johns missie. Een missie met een mysterieuze oorsprong, nauw verwant aan de bron van de geheimzinnige Maya-kennis.Terwijl John zijn plannen verder uitwerkt, is aan de andere kant van de wereld Vaisa Turan voor de verschrikkelijke gevolgen ervan op de vlucht."Een boek dat blijft hangen...""De titel is meer dan alleen een knipoog naar Orwells 1984"'2048' is een realistische roman – of een economische thriller? – over het leven zoals dat er over dertig jaar wel eens echt uit zou kunnen zien.

Wil je het boek lezen?2048 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen 2048 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN