Worstelen met gezond leven

Worstelen met gezond leven - K. Horstman | Tiliboo-afrobeat.com

...en met gezond leven (Paperback). Overal in het land zijn er preventieprojecten ter voorkoming van hart- en vaatziekten, zo ook rond Maastricht ... Zoetstoffen | Vlaams Instituut Gezond Leven ... ... Ik worstel bijvoorbeeld wel met het leven, maar ik heb niet het gevoel dat het een titanenstrijd is. Meer zoiets als armpje drukken. Verliezen doe ik wel, want mijn sterkste arm is net een lange worm. Kansloos. Maar, zo zeg ik graag, terwijl de roze sliert aan het tafelblad plakt: mijn romp staat nog als een huis. En een slag is nog geen oorlog ... K. Horstman is een geweldige auteur. Download en lees het boek Worstelen met gezond leven op onze website ... Gezonde Leefstijl: 6 Simpele Tips Hoe Jij Gezond Kan Leven ... . En een slag is nog geen oorlog ... K. Horstman is een geweldige auteur. Download en lees het boek Worstelen met gezond leven op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Worstelen met gezond leven in PDF, ePUB, MOBI. Worstelen, vechten, harder werken dan anderen, direct zie of weten hoe het kan, anderen proberen te overtuigen, niet snappen dat zij het n...

INFORMATIE

AUTEUR
K. Horstman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Worstelen met gezond leven.pdf

OMSCHRIJVING

Overal in het land zijn er preventieprojecten ter voorkoming van hart- en vaatziekten, zo ook rond Maastricht waar al vanaf juni 1998 het project Hartslag Limburg wordt uitgevoerd. In dit project wordt de boodschap via meerdere strategie├źn overgebracht. Dit impliceert ook dat er velerlei mensen samenwerken om de leefstijl van de plaatselijke bevolking te verbeteren: huisartsen, cardiologen, de GGD, actieve vrijwilligers welzijnwerkers, de betreffende gemeente en een nieuwe functionaris: de gezondheidsadviseur. In deze studie wordt nagegaan of de doelen zijn bereikt, maar hoe de relatie tussen een gezonde leefstijl en het risico van hart- en vaatziekten werd verkondigd en hoe betrokkenen daarop reageerden. Hierbij wordt ruim baan gegeven aan de persoonlijke ervaringen. In zijn laatste hoofdstuk wordt nagegaan hoe de preventieve zorg op de lokale politieke agenda kwam en daar om de politieke prioriteit moest concurreren met de spreekwoordelijke lantaarnpalen. De verhalen geven een indringend beeld van de dagelijkse praktijk, een beeld dat in veel literatuur over preventie node gemist wordt.

Wil je het boek lezen?Worstelen met gezond leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Horstman. Lezen Worstelen met gezond leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN