Wolfsmelk

Wolfsmelk - Luc van Balberghe | Tiliboo-afrobeat.com

...lk (Euphorbia) is een groot en divers plantengeslacht uit de wolfsmelkfamilie ... Zeewolfsmelk - Wikipedia ... .Het geslacht kent ongeveer 2300 soorten, en heeft een kosmopolitische verspreiding.De soorten variëren van kruipende planten, via kruidachtigen tot struiken, bomen en zelfs cactusachtige soorten in aride gebieden van Afrika en India De nederlandse naam is Wolfsmelk, familie van de Euphorbiaceae.De bloemkleur is lichtgeel en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juni. De bladeren zijn zeegroen en ongeveer 60 cm. hoog. De ... Flora van Nederland: Kruisbladige wolfsmelk - Euphorbia ... ... . mei tot en met juni. De bladeren zijn zeegroen en ongeveer 60 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 90 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar. Euphorbia ( wolfsmelk) Euphorbia is een bijzonder groot geslacht , het omvat meer dan 2300 soorten met zowel éénjarigen, vaste planten, struiken, bomen en succulenten , zowel bladverliezende als wintergroene soorten. Wolfsmelk, giftig en geheimzinnig Wolfsmelk i...

INFORMATIE

AUTEUR
Luc van Balberghe
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Wolfsmelk.pdf

OMSCHRIJVING

Het Voght is een volksbuurt in het midden van de stad. De bewoners hebben elk hun grote waarheden en kleine geheimen. Die waarheden verkondigen ze luidkeels, over elkaars geheimen wordt gezwegen.Tot een aftands zigeunercircus zijn tenten in de omgeving opslaat. De aanwezigheid van Gabor, een jonge artiest en vrouwenverleider, gooit het leven van iedereen overhoop en doet de maskers vallen.Als 's anderendaags het circus verder trekt, zal het leven voor de mensen van 't Voght nooit meer zijn zoals voorheen…Of toch wel?"Luc van Balberghe schreef met Wolfsmelk een leuke, spannende roman met een scherpe karaktertekening van de personages, en met een grote empathie en mildheid voor de kleine kantjes van gewone mensen."

Wil je het boek lezen?Wolfsmelk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc van Balberghe. Lezen Wolfsmelk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN