Verborgen orde

Verborgen orde - P Huguenin | Tiliboo-afrobeat.com

...en orde' vertelt het verhaal van vijf voormalige deelnemers aan een NLP-opleiding die elkaar tijdens een reünie bestoken met goede raad ... Studystore | Verborgen Orde Systeemmanagement Van ... ... . Helaas geeft iedereen raad op basis van de werking van hun eigen organisatie en die helpt de anderen niet. Eén van hen kent Eppo Dinsdag een goeroe die zich teruggetrokken heeft op een berg in Spanje. Verborgen orde zet uiteen wat er voor nodig is om meer succes te hebben bij het realiseren van veranderingen in een organisatie. Op heldere en humoristische wijze wordt met herkenbare voorbeelden inzicht gegeven in de (systeem)eigenschappen van organisaties die b ... Verborgen orde achter de chaos - Maarten Zweers ... . Op heldere en humoristische wijze wordt met herkenbare voorbeelden inzicht gegeven in de (systeem)eigenschappen van organisaties die bepalend zijn voor het effect van veranderinterventies. Verborgen orde 1e druk is een boek van P. Huguenin uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031350834 Het komt vaak voor dat organisaties immuun zijn voor pogingen tot verandering. Verborgen orde zet uit...

INFORMATIE

AUTEUR
P Huguenin
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Verborgen orde.pdf

OMSCHRIJVING

Verborgen orde 1e druk is een boek van P. Huguenin uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031350834 Het komt vaak voor dat organisaties immuun zijn voor pogingen tot verandering. Verborgen orde zet uiteen wat er voor nodig is om meer succes te hebben bij het realiseren van veranderingen in een organisatie. Op heldere en humoristische wijze wordt met herkenbare voorbeelden inzicht gegeven in de (systeem)eigenschappen van organisaties die bepalend zijn voor het effect van veranderinterventies.In het boek wordt ingegaan op 'patronen' van werken en hoe die, wanneer men wil veranderen, doorbroken kunnen worden. De lezer krijgt vernieuwende handreikingen voor succesvol interveni ren: systeembewust leiderschap, kaderen en domeinsturing.Praktijkgerichte inhoudelijke hoofdstukken worden afgewisseld met een verhaal waarin vijf mensen op zoek gaan naar hoe zij veranderingen in hun uiteenlopende organisaties kunnen realiseren. Op deze manier slagen de auteurs erin om de systeemtheorie toegankelijk te maken voor een brede groep mensen.Voor wie?Het boek is geschreven voor leiders, managers, veranderaars en professionals op het terrein van verandermanagement, HRM en performance improvement.

Wil je het boek lezen?Verborgen orde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P Huguenin. Lezen Verborgen orde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN