Uit het leven van dik trom

Uit het leven van dik trom - Cornelis Johannes Kieviet | Tiliboo-afrobeat.com

...even van Dik Trom verscheen voor het eerst in 1891 ... Uit het leven van Dik Trom - Bibliotheek.nl ... . Miljoenen lezers genoten sindsdien van de avonturen van de deugniet met een hartje van goud. Al vanaf zijn vroege kinderjaren beleeft Dik het ene avontuur na het andere. Vaak hoort de vader van Dik als hij thuiskomt van zijn werk wat zijn zoontje die dag allemaal heeft uitgehaald. Uit het leven van Dik Trom werd voor het eerst gepubliceerd in november 1891. Dit boek is geïllustreerd met vier chromolitho' ... Uit het leven van Dik Trom - C.Joh. Kieviet, C. Joh ... ... . Dit boek is geïllustreerd met vier chromolitho's, zoals vaak gebeurde in deze periode. Het duurde acht jaar voordat de eerste druk was uitverkocht. Deze jubileumuitgave bestaat uit de twee boeken Uit het leven van Dik Trom (oorspr. uitgave 1891) en Dik Trom en zijn dorpsgenoten (oorspr. uitgave 1920). Ze vertellen over het leven en de avonturen van Dik Trom; een dik, brutaal jongetje met een hartje van goud...

INFORMATIE

AUTEUR
Cornelis Johannes Kieviet
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Uit het leven van dik trom.pdf

OMSCHRIJVING

Zijn vader zegt "'t Is een bijzonder kind, dat is-ie". Dit boek over de kwajongensstreken van een vrolijke, dikke dorpsjongen werd al in 1892 geschreven; vanzelfsprekend gebeuren er dus dingen in die nu niet meer mogelijk zijn.

Wil je het boek lezen?Uit het leven van dik trom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cornelis Johannes Kieviet. Lezen Uit het leven van dik trom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN