Handboek Lactatiebegeleiding

Handboek Lactatiebegeleiding - N. Morbacher | Tiliboo-afrobeat.com

...dboek Lactatiebegeleiding is de vertaling van het grote Amerikaanse werk 'The Breastfeeding Answerbook' ... Vind herten in Studieboeken en Cursussen op Marktplaats ... . Het biedt complete en actuele informatie voor allen die moeders helpen met het geven van borstvoeding. Auteur: J. Stock; N. Morbacher, Prijs: € 94,50, ISBN/ISBN13: 9789058050496, Categorie: Boek Handboek lactatiebegeleiding | ISBN 9789058050496 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Op zoek naar artikelen van A. Helmsing? Artikelen van A. Helmsing ... Boek PDF Medische basiskennis - DE BIBLIOTHEEK ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Op zoek naar artikelen van A. Helmsing? Artikelen van A. Helmsing koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Boeken van Lydia de Raad lezen? Boeken van Lydia de Raad koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel...

INFORMATIE

AUTEUR
N. Morbacher
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Lactatiebegeleiding.pdf

OMSCHRIJVING

Het Handboek Lactatiebegeleiding is de vertaling van het grote Amerikaanse werk 'The Breastfeeding Answerbook'. Het biedt complete en actuele informatie voor allen die moeders helpen met het geven van borstvoeding. Toen La Leche League International (LLLI) het boek in 1991 voor het eerst op de markt bracht, werd het door hulpverleners over de hele wereld verwelkomd als de meest complete bron van informatie op dit gebied. Dit praktijkgerichte boek geeft een zeer compleet overzicht van alle huidige informatie op het gebied van borstvoeding vanaf de geboorte tot en met het spenen van de baby. Het boek is bestemd voor allen die beroepsmatig vrouwen ondersteunen en begeleiden bij het geven van borstvoeding. Door de heldere opzet vervult het zowel de functie van studieboek voor HBO-studenten als die van naslagwerk voor hulpverleners in de praktijk.

Wil je het boek lezen?Handboek Lactatiebegeleiding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N. Morbacher. Lezen Handboek Lactatiebegeleiding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN