Een roos van bloed

Een roos van bloed - Maggie Orford | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Een roos van bloed. Had nog nooit wat van de schrijfster gelezen, noch gehoord, maar het is een 5 sterrenboek, spannend, mooi geschreven, een echte aanrader, heb meteen gekeken of ze meer boeken geschreven heeft ... Prinses Astrid doopt eigen roos - Blauw Bloed ... . Een roos van bloed. De gruwelijke moord op een dakloze jongen brengt de Zuid-Afrikaanse profielschetser Clare Hart naar Walvisbaai, in het buurland Namibië. De verarmde geïsoleerde havenstad, die de onmetelijk grote Namibische woestijn als achterland heeft, wordt geteisterd door drugs, aids en criminaliteit. Als er nog meer jongens vermoord worden gevonden op in het oog springende plaatsen ... Later werd de rode roos het symbool van het bloed der martelaren en werd zij een attribuut van Maria, de moeder van Jezus, en van d ... bol.com | Een roos van vlees, Jan Wolkers | 9789029077026 ... ... . Als er nog meer jongens vermoord worden gevonden op in het oog springende plaatsen ... Later werd de rode roos het symbool van het bloed der martelaren en werd zij een attribuut van Maria, de moeder van Jezus, en van de heilige ...

INFORMATIE

AUTEUR
Maggie Orford
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een roos van bloed.pdf

OMSCHRIJVING

De gruwelijke moord op een dakloze jongen brengt de Zuid-Afrikaanse profielschetser Clare Hart naar Walvisbaai, in het buurland Namibië. De verarmde geïsoleerde havenstad, die de onmetelijk grote Namibische woestijn als achterland heeft, wordt geteisterd door drugs, aids en criminaliteit.Als er nog meer jongens vermoord worden gevonden op in het oog springende plaatsen, zoals een speeltuin, vermoedt men dat er een seriemoordenaar aan het werk is, al lijkt die wel onzichtbaar te zijn. Al snel ontdekt Clare dat niets is wat het lijkt in Walvisbaai. Ze ontmoet steeds meer mensen die de jongens hebben gekend, of gezien, maar de meesten werken niet echt mee.

Wil je het boek lezen?Een roos van bloed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maggie Orford. Lezen Een roos van bloed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN