De handen van de tijd

De handen van de tijd - Nicole Derycker | Tiliboo-afrobeat.com

...den van de tijd' vertelt dan ook een verhaal dat je, al lezend, in het Nu houdt zonder dat je het beseft ... De handen van de tijd: Amazon.es: Derycker, Nicole: Libros ... ... . 'De handen van de tijd' is een roman over hedendaagse mensen die in het volle leven staan en tegelijk op zoek zijn naar wat mens-zijn werkelijk inhoudt. 'De heren van de tijd' - Eva García Sáenz de Urturi In dit laatste deel van de 'Witte Stad' trilogie wordt profiler Unai López de Ayala ingezet op een zaak die vele vragen oproept. Er worden gruwelijke moorden gepleegd aan de hand van beschrijvingen in een populaire roman, die 'De h ... De handen van Tijd stock foto. Afbeelding bestaande uit ... ... . Er worden gruwelijke moorden gepleegd aan de hand van beschrijvingen in een populaire roman, die 'De heren van de tijd' heet. De uitdijende coronacrisis duwt ook de federale regeringsformatie in een beslissende richting. Wa...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicole Derycker
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De handen van de tijd.pdf

OMSCHRIJVING

Line dacht dat wat haar als jong meisje overkwam wel zou wegzinken in vergetelheid. Het telkens weer mislukken van haar relaties met mannen baart haar meer zorgen. Kort nadat ze de zoveelste vrijer gedumpt heeft, ontmoet ze een antiekhandelaar die haar haar verlangen naar die Ene openbaart. Dat ze haar eigen unieke zijn moet verzamelen, dat is wat die eigenzinnige man met de fluwelen broek en de staalblauwe ogen haar zegt. Eenmaal hierdoor geraakt begint Line, samen met een negental anderen, onder Aristide's leiding aan een innerlijke ontwikkelingsweg. Stilaan daagt bij elk van hen het besef dat gebondenheid aan het verleden geen fataliteit is. Als de tien na een vijfdaags verblijf in de Franse Pyreneeën naar huis terugkeren, is hun verleden niet uitgewist. Wel zijn de door niets te verstoren stille vreugde en vrede waar Aristide het zo vaak over heeft, al voelbaar.Line, Roel, Louisa, de oude kolonel en de anderen zullen je bevestigen dat Aristide niet alleen tot het intellect maar ook tot het hart spreekt. 'De handen van de tijd' vertelt dan ook een verhaal dat je, al lezend, in het Nu houdt zonder dat je het beseft.'De handen van de tijd' is een roman over hedendaagse mensen die in het volle leven staan en tegelijk op zoek zijn naar wat mens-zijn werkelijk inhoudt. Een eeuwenoude, universeel toepasbare filosofie zal hen in contact brengen met de kern van hun bestaan.Van Nicole Derycker verschenen eerder 'Dansen op blote voeten' (2009) en 'Kus uit India (2011)', twee jeugdboeken voor 13+ alsook 'Uit Vuur geboren' (2010) een bewerking van het Indiase Mahabharata-epos voor volwassenen.

Wil je het boek lezen?De handen van de tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicole Derycker. Lezen De handen van de tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN