Baer Cornet grafisch ontwerper graphic designer

Baer Cornet grafisch ontwerper graphic designer - P. Hefting | Tiliboo-afrobeat.com

...ornet grafisch ontwerper graphic designer ... Paul Hefting - Info bij persoon met afbeeldingen, news ... ... . Baer Cornet (1937) is in de eerste plaats een typografisch vormgever. Hij rangschikt letters en... 72 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop grafisch designer eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Baer Cornet met Jos Kesseler bij Océ in Venlo, ± 1975. Auteur: Paul Hefting, februari 2008 Eindredactie: Sybrand Zijlstra Portretfoto: Aatjan Renders. Deze tekst is een bewerkte versie van e ... bol.com | R.D.E. Ootje Oxenaar, ontwerper + opdrachtgever ... ... . Deze tekst is een bewerkte versie van een artikel dat eerder verschenen is in: Paul Hefting, Baer Cornet.Grafisch Ontwerper = Graphic Designer, 010 Publishers, Rotterdam Baer Cornet grafisch ontwerper graphic designer. Het is helaas niet mogelijk om...

INFORMATIE

AUTEUR
P. Hefting
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Baer Cornet grafisch ontwerper graphic designer.pdf

OMSCHRIJVING

Baer Cornet (1937) is in de eerste plaats een typografisch vormgever. Hij rangschikt letters en woorden, schuift ze op het papier naar de plaats waar ze het best kunnen worden gelezen en tegelijk voor de juiste verhoudingen zorgen. In zijn uitgebreide oeuvre, voor o.a. Rosbeek, Lecturis en Océ, wordt een voorliefde duidelijk voor het vierkante formaat, met veel grijzen en zwarte, en kleine lettertjes, vaak schreefloos in groepjes ondergebracht. Het oeuvre van Baer Cornet heeft daardoor een bescheiden karakter ('er is meer weggelaten dan toegevoegd'), en onderscheidt zich volgens Wim Crouwel als 'een verademing in een tijd dat het omgekeerde furore maakt'.

Wil je het boek lezen?Baer Cornet grafisch ontwerper graphic designer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Hefting. Lezen Baer Cornet grafisch ontwerper graphic designer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN