Als leren pijn doet

Als leren pijn doet - Pol Ghesquuière | Tiliboo-afrobeat.com

... leren pijn doet 4e druk is een boek van W ... Als het leven pijn doet - Preek over Psalm 56 ... . Hellinckx uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789033460678 Leren op school gaat niet altijd vanzelf. Ook gezonde, leuke, intelligente kinderen slagen er soms niet in vlot te leren lezen of rekenen. Als leren pijn doet, dan laat zich dat ook thuis voelen. Geschreven bij Als leven pijn doet. als mij een ding is duidelijk geworden dan is het het feit dat je alles zelf moet op lossen. ik zit zelf in een ontzettend vervelende ... bol.com | Als leven pijn doet | 9789045204253 | Rene ... ... . ik zit zelf in een ontzettend vervelende periode van mijn leven. het hoefde van mij allemaal niet meer, giga minderwaardigheids complex en dacht dat de wereld mij niets meer te bieden had. ben erg depressief geweest. maar ben zo slim geweest alle hulp aan te pakken ... Als leren pijn doet ... Een programma om zelfstandig leren tebevorderen bij kinderen uit het basisonderwijs. Gerrit Loots, Erik Verliefde, An Boogem...

INFORMATIE

AUTEUR
Pol Ghesquuière
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Als leren pijn doet.pdf

OMSCHRIJVING

'Als leren pijn doet. Kinderen met een leerstoornis opvoeden en begeleiden' geeft antwoorden op de vele vragen die ouders en leerkrachten hebben in de opvoeding en begeleiding van kinderen met een leerstoornis. Het helpt ouders bij het zoeken naar de juiste aanpak van en gepaste hulp voor hun kind met een leerstoornis. Leerkrachten krijgen een beter inzicht in wat het voor een gezin betekent als een kind met een leerstoornis worstelt. Het reikt handvatten voor een goede communicatie met de ouders en andere deskundigen.Leren op school gaat niet altijd vanzelf. Ook gezonde, leuke, intelligente kinderen slagen er soms niet in vlot te leren lezen of rekenen. Over kinderen met leerstoornissen zijn al bibliotheken vol geschreven. Maar de meeste auteurs schijnen te vergeten dat kinderen met leerstoornissen ook in een gezin leven. Als het leren pijn doet, laat dat zich ook thuis voelen.Pol Ghesquière is gewoon hoogleraar aan de onderzoekseenheid Gezins- en Orthopedagogiek van de KU Leuven. Hij is gespecialiseerd in de hulpverlening aan kinderen en jongeren met leerproblemen, met inbegrip van remediërend onderwijs. Vanuit die expertise is hij ook voorzitter van het Netwerk Leerproblemen Vlaanderen. Hij doceert over dat domein aan toekomstige (ortho)pedagogen, schoolpsychologen en logopedisten.Walter Hellinckx is emeritus gewoon hoogleraar van de onderzoekseenheid Gezins- en Orthopedagogiek van de KU Leuven. Hij is gespecialiseerd in het domein van de hulpverlening aan kinderen en jongeren met gedrags- en opvoedingsproblemen.

Wil je het boek lezen?Als leren pijn doet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pol Ghesquuière. Lezen Als leren pijn doet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN