Van Hoofdkwartier naar Hartkwartier.

Van Hoofdkwartier naar Hartkwartier. - Dr. Tania C. de Winne | Tiliboo-afrobeat.com

...oofdkwartier naar hartkwartier 1e druk is een boek van Dr ... Bureau ISBN - Dr. Tania C. de Winne ... . Tania C. de Winne uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402149791 Tania gebruikt in haar boek de smakelijke metafoor van een chocolade fontein om ons te helpen van het harde naar het hartelijke, en 'bijdragende' leidinggeven te gaan vanuit de sturing en de warmte van het Hart. Van hoofdkwartier naar hartkwartier Leven (en) leiden vanuit het Hart Tania C. de Winne • Boek • paperback. Samenvatting . Tania g ... Jouw Hartkwartier ... . de Winne • Boek • paperback. Samenvatting . Tania gebruikt in haar boek de smakelijke metafoor van een chocolade fontein om ons te helpen van het harde naar het hartelijke, en 'bijdragende' leidinggeven te gaan vanuit de sturing en de warmte van het Hart. Bestel Van hoofdkwartier naar hartkwartier van Tania C. de Winne. Gratis ve...

INFORMATIE

AUTEUR
Dr. Tania C. de Winne
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Van Hoofdkwartier naar Hartkwartier..pdf

OMSCHRIJVING

Dit is een gids om oneindige mogelijkheden en transformatie te genereren voor jou, je bedrijf en de wereld. Dit boek is anders, in die zin dat het geschreven is voor mensen die WETEN dat iets anders mogelijk moet zijn, maar niet weten hoe dit ANDERE te (be)grijpen en te realiseren. Dit boek geeft je een aantal PRAKTISCHE processen, die, als je ze toepast, alles kunnen transformeren. Door je weer met je hart te verbinden, open je deuren naar wat er ook maar mogelijk is in deze wereld, omdat het je toegang geeft tot je (ge)weten. Het verhoogt je gewaarzijn en je bewustzijn. Het laat je toe alles in te sluiten en niets te veroordelen. Ik ben geen goeroe. Alleen jij weet wat waar is voor jou door je met je hart te verbinden. Ik nodig je uit om SAMEN met mij op ontdekkingstocht te gaan en je hart te reanimeren. Om je hartkwartier weer tot hoofdkwartier te maken van je leven en de visie van je hart te laten primeren over die van je verstand. De tijd van het lineaire denken en innoveren is eindelijk voorbij. De leer- (of afleer) curve is nu exponentieel, en wordt een creatieve curve.

Wil je het boek lezen?Van Hoofdkwartier naar Hartkwartier. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dr. Tania C. de Winne. Lezen Van Hoofdkwartier naar Hartkwartier. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN