Tokio

Tokio - Nicola Barber | Tiliboo-afrobeat.com

... Tokyo is een van de 47 prefecturen of provincies van Japan ... Goedkope vliegtickets Tokyo | CheapTickets.nl ... .De naam 東京 wordt bij transcriptie volgens het gangbare Hepburnsysteem meestal gespeld als Tōkyō ( uitspraak Japans (info / uitleg)) en betekent letterlijk: "Oostelijke hoofdstad".Officieel gebruikt men ook de naam 東京都, ofwel Tōkyō-to, en dat betekent metropool Tokio of prefectuur Tokio. De stad Tokio (東京市, , Tōkyō-shi) was een Japanse stad (shi) in de voormalige prefectuur Tokio (東京府, , Tōkyō-fu).De stad bestond van 1 mei 1889 tot 1 juli 1943.Op deze dat ... Tokio (band) - Wikipedia ... .De stad bestond van 1 mei 1889 tot 1 juli 1943.Op deze datum fuseerde de stad Tokio met de voormalige prefectuur tot de nieuwe metropool Tokio (東京都, Tōkyō-to).De speciale wijken van Tokio (tokubetsu-ku) bevinden zich op het grondgebied van de voormalige stad ... Tokio ligt in het midden van het oostelijke deel van het eiland Honshu en strekt zich naar het westen uit naar de Ka...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicola Barber
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Tokio.pdf

OMSCHRIJVING

Tokio is met bijna 33 miljoen inwoners de grootste stad ter wereld. Ze gaat gebukt onder een langdurige recessie, heeft een vergrijzende bevolking en wordt voortdurend bedreigd door aardbevingen. Ondanks deze problemen is Tokio een van de voornaamste economische centra ter wereld, met wereldwijd belangrijke bedrijven en interessante moderne architectuur. Tokio heeft haar sterke culturele identiteit behouden, met veel traditionele feesten die in de loop van het jaar gevierd worden. Het stadsbestuur heeft in grootschalige plannen geïnvesteerd, die tot in 2025 doorlopen, om het verkeer en de vervuiling te verminderen, en om nieuwe spoorlijnen en wegen naar de ver buiten het centrum gelegen delen van de stad aan te leggen.

Wil je het boek lezen?Tokio in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicola Barber. Lezen Tokio Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN