Intellectuele eigendomsrechten als verhaalsobject

Intellectuele eigendomsrechten als verhaalsobject - Aranka Keur | Tiliboo-afrobeat.com

...e Intellectuele-eigendomsrechten als verhaalsobject Op maandag 29 februari 2016 verdedigt Aranka Keur haar proefschrift met de titel 'Intellectuele-eigendomsrechten als verhaalsobject ... Boom Uitgevers Den Haag - boomdenhaag.nl ... . Verhaal van vorderingen door uitwinning van ie-rechten in Nederland'. VOORWOORD Aan het onderzoek intellectuele eigendomsrechten als verhaalsobject, verhaal van vorderingen door uitwinning van ie-rechten in Nederland liggen de volgen- de veronderstellingen ten grondslag: 1. de bijzondere kenmerken van ie-rechten leiden er toe dat ie-rechten in Neder- 'Intellectuele eigendomsrechten als verhaalsobject' door Aranka Keur - Onze prijs: €58,50 - Vandaag v ... Intellectuele eigendomsrechten als verhaalsobject door ... ... . de bijzondere kenmerken van ie-rechten leiden er toe dat ie-rechten in Neder- 'Intellectuele eigendomsrechten als verhaalsobject' door Aranka Keur - Onze prijs: €58,50 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis Intellectuele-eigendomsrechten als verhaalsobject Dit boek gaat over het vestigen van zekerheidsrechten en het leggen van verhaalsbe...

INFORMATIE

AUTEUR
Aranka Keur
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Intellectuele eigendomsrechten als verhaalsobject.pdf

OMSCHRIJVING

Intellectuele eigendomsrechten als verhaalsobject 1e druk is een boek van Elsbeth Beumer uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462902015 Dit boek gaat over het vestigen van zekerheidsrechten en het leggen van verhaalsbeslag op intellectuele-eigendomsrechten en het daadwerkelijke verhaal van vorderingen door uitwinning van die bezwaarde of beslagen intellectuele-eigendomsrechten in Nederland onder toepassing van Nederlands recht. Intellectuele-eigendomsrechten vormen vaak één van de belangrijkste, meest waardevolle vermogensbestanddelen van een onderneming. Een schuldeiser die, na bijvoorbeeld een pandrecht op deze intellectuele-eigendomsrechten te hebben gevestigd of daarop verhaalsbeslag te hebben gelegd, zijn vordering wil verhalen door uitwinning van die intellectuele-eigendomsrechten, stuit onder het geldende Nederlandse recht echter op problemen. Bij het formuleren van aanbevelingen om de problemen waarop een schuldeiser onder het Nederlandse recht stuit geheel of gedeeltelijk weg te nemen, is primair inspiratie gevonden in de UNCITRAL Legislative Guide en het UNCITRAL IP-Supplement.

Wil je het boek lezen?Intellectuele eigendomsrechten als verhaalsobject in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aranka Keur. Lezen Intellectuele eigendomsrechten als verhaalsobject Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN