In de piste

In de piste - Tom Lanoye | Tiliboo-afrobeat.com

...e Wie van circus houdt, leest De Piste! Een magazine met aandacht voor alle aspecten van het circus ... Wintersport aan de Piste | Snowtime Travel ... . Nieuws, achtergronden, interviews, recensies en historie. Informatie uit binnen- en buitenland. Lees 10x per jaar Circusmagazine De Piste Vraag een proefexemplaar aan of neem direct een De ander geniet vooral van rondom de piste bij het aanschouwen van een geweldig spektakel dat haar weerga niet kent. Of je nu van dieren in de piste geniet of niet, de CvCN is er voor al deze mensen. Mensen die met ... De Piste - Club van Circus Vrienden ... . Of je nu van dieren in de piste geniet of niet, de CvCN is er voor al deze mensen. Mensen die met pensioen zijn, of die nog dagelijks in het klaslokaal zitten. Leden ontvangen het gerenommeerde clubmagazine De Piste. Een skipiste of piste is een gemarkeerde zone waarin men kan skiën in een skigebied.Meestal heeft men met piste-onderhoudsmachines de sneeuw bewerkt of samengedrukt zodat een redelijk veilige, stabiele sneeuwmantel ontstaat waarop men zonder veel p...

INFORMATIE

AUTEUR
Tom Lanoye
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
In de piste.pdf

OMSCHRIJVING

In de piste is het poëziedebuut van Lanoye. De bundel verscheen voor het eerst in 1984 en werd door pers en publiek enthousiast ontvangen.'Wat zeldzaam mag heten is een eigen geluid dat van meet af aan herkenbaar is. Lanoye heeft zo'n allerpersoonlijkste toon nu al." Hans Warren, PZC'Met was lang geleden dat ik nog met zoveel plezier een nieuwe dichtbundel las." Leo Geerts, De Nieuwe"Lanoye heeft dat ondefinieerbare wat een echte dichter onderscheidt van een calqueerder." Benno Barnard, NWT"Eigentijds, niets ontziend amusement." Peter Zonderland, De VolkskrantIn de piste is een 1Drodukt van talent en vakmanschap. (...) Een van de best afgewerkte debuten van de laatste jaren." Jan Vergote, Kreatief"Mij ontbreekt het orgaan om in deze bundel iets zinnigs, dichterlijks of aardigs te ontdekken." Rudi Boltendal, Leeuwarder CourantMeer boeken van Tom Lanoye.

Wil je het boek lezen?In de piste in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tom Lanoye. Lezen In de piste Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN