De implementatie van de Europese Mediationrichtlijnen:

De implementatie van de Europese Mediationrichtlijnen: - A.W. Jongbloed | Tiliboo-afrobeat.com

...ementatie van de Europese Mediationrichtlijnen: (Paperback) ... De implementatie van de Europese Mediationrichtlijn in het ... ... . Over het boek:Deze uitgave bevat een bundeling van artikelen waarin verschillende... De implementatie van de Europese Mediationrichtlijnen: (eBook) De implementatie van de Europese Mediationrichtlijnen: is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De implementatie van de Europese Mediationrichtlijnen: PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De implementati ... De implementatie van de Europese Mediationrichtlijnen ... ... .nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De implementatie van de Europese Mediationrichtlijnen: De implementatie van de Europese Mediationrichtlijnen: is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De implementatie van de Europese Mediationrichtlijnen: PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De implementatie van de Europese Mediationrichtlijnen: De implementatie van de Europese Mediationrichtlijnen: Kans voor de Nederlandse wetgever?: Am...

INFORMATIE

AUTEUR
A.W. Jongbloed
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De implementatie van de Europese Mediationrichtlijnen:.pdf

OMSCHRIJVING

Over het boek:Deze uitgave bevat een bundeling van artikelen waarin verschillende auteurs gedachten hebben uitgewerkt over de Europese Mediationrichtlijn en de gevolgen daarvan voor de Nederlandse wetgeving.Het boek is samengesteld n.a.v. het symposium over de implementatie van de Europese Richtlijn, dat georganiseerd werd door de Universiteit Utrecht binnen het kader van het Utrecht Mediation and Negotiation Programm, in samenwerking met het Ministerie van Justitie en het Nederlands Mediation Instituut.De centrale vraag die voorligt is of de implementatie van de richtlijn aangegrepen moet worden om in Nederland te komen tot een wet die mediation op hoofdlijnen regelt, naar het voorbeeld van de Belgische wet. Een dergelijke kaderwet lijkt noodzakelijk voor het reguleren van een autonome positie van mediation in het Nederlandse rechtsbestel en zou de professie van de mediator beschermen en daarmee een einde maken aan een zekere wildgroei op dit terrein. Tijdens het symposium werd in het bijzonder aandacht geschonken aan de themas kwaliteitsborging en het verschoningsrecht.Het boek sluit af met de integrale tekst van de Richtlijn alsmede de tekst van de Belgische Bemiddelingswet.

Wil je het boek lezen?De implementatie van de Europese Mediationrichtlijnen: in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.W. Jongbloed. Lezen De implementatie van de Europese Mediationrichtlijnen: Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN