De financiëledienstverlener online

De financiëledienstverlener online - R.E. van Esch | Tiliboo-afrobeat.com

...De financiëledienstverlener online eenvoudig online bij Wolters Kluwer Voor 23:00 besteld, morgen op uw bureau Gratis verzending 'De financiëledienstverlener online' gaat over een aantal juridische aspecten van het online verlenen van financiële diensten ... Algemene zorgplicht in de Wet op het Financieel toezicht ... . Het bestaat uit een drieluik. Het eerste deel gaat over de Wet op het financieel toezicht. Het tweede deel behandelt de privaatrechtelijke aspecten. En in het derde deel wordt ingegaan op bewijsrechtelijke aspecten. De financiëledienstverlener online (Hardcover). Financiële dienstverleners en hun klanten maken in toenemende mate gebruik van de mogelijkheid om via... De financiëledienstverlener onli ... De financiëledienstverlener online door Rob van Esch (Boek ... ... . En in het derde deel wordt ingegaan op bewijsrechtelijke aspecten. De financiëledienstverlener online (Hardcover). Financiële dienstverleners en hun klanten maken in toenemende mate gebruik van de mogelijkheid om via... De financiëledienstverlener online. Formaat: Ebook Wij doneren tot 12% van je aankoopbedra...

INFORMATIE

AUTEUR
R.E. van Esch
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De financiëledienstverlener online.pdf

OMSCHRIJVING

Financiële dienstverleners en hun klanten maken in toenemende mate gebruik van de mogelijkheid om via computer, mobiele telefoon of tablet financiële diensten te verlenen en af te nemen. Financiële dienstverleners bieden online producten aan. Zij sluiten online overeenkomsten met hun klanten. Zij verstrekken hun klanten online informatie over hun producten en diensten. En zij bemiddelen online bij de totstandkoming van overeenkomsten tussen hun klanten en derden. Het zal niet lang meer duren voordat klanten met behulp van geavanceerde programmatuur online zonder menselijke tussenkomst financieel advies kunnen krijgen. Ook de uitvoering van overeenkomsten tussen financiële dienstverleners en hun klanten gebeurt steeds vaker online.De financiële dienstverlener online gaat over een aantal juridische aspecten van het online verlenen van financiële diensten. Het bestaat uit een drieluik. Het eerste deel gaat over de Wet op het financieel toezicht. Het tweede deel behandelt de privaatrechtelijke aspecten. En in het derde deel wordt ingegaan op bewijsrechtelijke aspecten. Met behulp van voorbeelden worden de relevante wettelijke bepalingen uit de Wet op het financieel toezicht, het Burgerlijk Wetboek en het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering toegelicht en uitgelegd.

Wil je het boek lezen?De financiëledienstverlener online in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.E. van Esch. Lezen De financiëledienstverlener online Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN