Collectie xiii Hc14. staatsgevaarlijk

Collectie xiii Hc14. staatsgevaarlijk - Vance, William | Tiliboo-afrobeat.com

...e xiii Hc14. staatsgevaarlijk. 24,96. Meer uit de serie Dertien ... Strip xiii,staatgevaarlijk. - Te koop €3 in Grobbendonk ... ... . Advertentie. Advertentie Service & contact Snel regelen in je account. Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel. Heb je ons nodig? We helpen je graag. Onze ... Collectie xiii Hc11. de drie zilveren horloges (Hardcover). XIII, de man zonder geheugen, wordt ervan beschuldigd de president William Sheridan te... Collectie xiii Hc15. laat de honden los! (Hardcover). XIII is een stevige kerel, m ... bol.com | Collectie xiii Hc11. de drie zilveren horloges ... ... . laat de honden los! (Hardcover). XIII is een stevige kerel, met de allures van een zware jongen. Hij is zijn geheugen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Vance, William
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
Collectie xiii Hc14. staatsgevaarlijk.pdf

OMSCHRIJVING

XIII is een stevige kerel, met de allures van een zware jongen. Hij is zijn geheugen kwijt en bevindt zich op een hem onbekende plaats. Het enige spoor dat hem wegwijs kan maken is het nummer XIII, dat hij als tatoeage draagt. Hij wordt achternagezeten door een bende moordenaars. En ook de hogere burgerlijke en militaire kringen hebben interesse voor hem. Het verhaal speelt zich af in een modern, niet gepreciseerd kader, dat doet denken aan de Verenigde Staten. De waanzinnige achtervolging van XIII loopt over verscheidene albums. Beetje bij beetje komen we meer van zijn verleden te weten. Hij zou trouwens nauw verbonden zijn met de recente geschiedenis van het land. Het scenario van Jean van Hamme mengt avontuur, fictie en de geschiedenis van de laatste 20 jaar. Onze held komt sympathiek en raadselachtig over.

Wil je het boek lezen?Collectie xiii Hc14. staatsgevaarlijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vance, William. Lezen Collectie xiii Hc14. staatsgevaarlijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN