Mobiliteit in balans

Mobiliteit in balans - Koen Kerckaert | Tiliboo-afrobeat.com

...eit in Balans is gestart vanuit de ervaring die wij, en anderen in de praktijk opgedaan hebben ... Mobiliteit in Balans B.V. in Amersfoort - Groothandel in ... ... . Wij willen met Mobiliteit in Balans de laatste techniek bereikbaar maken voor een grotere groep mensen door het betaalbaar te maken. Mobiliteit in Balans, Amersfoort. 140 likes. Zelfbalancerende rolstoel, de rolstoel van de toekomst is nu ook voor jou binnen handbereik. Een mobieler leven voor een reëele prijs. Wij zijn er trots Mobiliteit heeft ook nadelige gevolgen, ... Voor meer informatie kunt u he ... Mobiliteit in Milaan na corona: 'Deze straten zijn niet ... ... . Wij zijn er trots Mobiliteit heeft ook nadelige gevolgen, ... Voor meer informatie kunt u het hoofdstuk Mobiliteit in de Balans van de Leefomgeving 2018 lezen lees verder in de Balans (PDF) Evaluatie van het beleid. Het PBL heeft geëvalueerd wat de effecten zijn van het beleid voor mobiliteit. 088-5054300 Dinsdag en donderdag van 10 - 12 uur kunt u o...

INFORMATIE

AUTEUR
Koen Kerckaert
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mobiliteit in balans.pdf

OMSCHRIJVING

Mobiliteit … een kernbegrip in onze samenleving. We willen of moeten met zijn allen op het zelfde moment overal heen. Uren staan we in de file. De oplossing lijkt eenvoudig: het openbaar vervoer. Het probleem is evenwel uitermate complex. De oplossingen zijn dan ook niet evident. B-Mobility, het aanspreekpunt binnen de NMBS-Groep voor het mobiliteitsgebeuren, bestudeert het mobiliteitsprobleem in zijn meest uiteenlopende aspecten, onderzoekt de impact ervan op samenleving en economie en suggereert oplossingen waarbij synergieën tussen openbaar vervoer en mobiliteit centraal staan. Mobiliteit in balans brengt een overzicht van de resultaten van dit onderzoek. Mobiliteit is bijzonder belangrijk in ons dagelijks leven, voor onze economie en voor onze welvaart, maar tegelijkertijd is het één van de grootste uitdagingen voor de toekomst. De ongewenste gevolgen van transport, zoals congestie en verkeersongevallen, zullen bij een ongebreidelde toename ervan zware maatschappelijke kosten met zich meebrengen. Daarom is het belangrijk om te streven naar een mobiliteit die in balans is. De geschiedenis leert dat mobiliteit in het verleden vooral beïnvloed is door demografie, ruimtelijke ordening, maatschappelijke en economische ontwikkelingen en technologische innovaties. Deze determinanten zullen ook in de toekomst hun stempel op onze mobiliteit drukken, zodat ze een centrale rol innemen in het mobiliteitsbeleid. Door de toekomstige ontwikkelingen van deze determinanten te sturen kan het beleid streven naar een mobiliteit die bijdraagt aan een duurzame maatschappij. Mobiliteit is echter verweven met verschillende domeinen die op het eerste gezicht niet altijd met elkaar verenigbaar zijn. Het bepalen van optimale keuzes blijft dan ook een continue uitdaging voor het beleid. De spoorwegen hebben heel wat intrinsieke troeven in het kader van duurzame mobiliteit. Hun verdere ontwikkeling is dan ook essentieel om deze troeven te blijven valoriseren.

Wil je het boek lezen?Mobiliteit in balans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koen Kerckaert. Lezen Mobiliteit in balans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN