Levenswerk

Levenswerk - Ann van Sevenant | Tiliboo-afrobeat.com

...erk is een jonge, enthousiaste en professionele organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme ... levenswerk - WikiWoordenboek - Wiktionary ... . Zoals onze ondertitel al zegt, willen wij u graag de zorg uit handen nemen. Wij bieden woonbegeleiding en dagbesteding voor (jong)volwassenen. levenswerk o. een taak waar je je hele leven mee bezig bent Het WikiWoordenboek was het levenswerk van de Wikiwoordenaar. Synoniemen. levenstaak; Gangbaarheid. Het woord levenswerk staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Cen ... Levenswerk in Nieuwegein | De Telefoongids ... . Het woord levenswerk staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd "levenswerk" herkend door: Levenswerk is gespecialiseerd in het effectief doorbreken van belemme...

INFORMATIE

AUTEUR
Ann van Sevenant
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Levenswerk.pdf

OMSCHRIJVING

Levenswerk 1e druk is een boek van Ann van Sevenant uitgegeven bij Garant. ISBN 9789044124378 In dit boek stelt Ann Van Sevenant een elementaire fi losofi e voor. Deze fi losofi eweerspiegelt de twee-eenheid van theorie en praktijk. De lezer vindt hier zoweleen fi losofi sche uiteenzetting over aanvaarding als een beschrijving van hetaanvaardingsproces. In het levenswerk gaat het niet alleen om het vormen vaneen mening, om het spreken over levensvragen, maar ook om het aanpakkenvan situaties en om het samen leren omgaan met wat zich als nieuw aandient.Naast de levenskunst bestaat er inderdaad ook zoiets als het levenswerk.Elk van de hoofdstukken wordt onderverdeeld in een theoretisch en eenpraktisch deel. In het theoretische denkkader krijgt de lezer een overzichtvan de fi losofen die het thema van de aanvaarding direct of indirect hebbenbehandeld. De praktische benaderingswijze richt zich tot wie op zoek is naareen concrete fi losofi e van de aanvaarding, met bijzondere aandacht voor hetonaanvaardbare.Ann Van Sevenant, doctor in de wijsbegeerte, is voormalig docent fi losofi eaan de Hogeschool Antwerpen en auteur van een twaalftal boeken overhedendaagse fi losofi e.

Wil je het boek lezen?Levenswerk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ann van Sevenant. Lezen Levenswerk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN