Ik ken al 25 paddenstoelen en bessen

Ik ken al 25 paddenstoelen en bessen - Bjorn Bergenholtz | Tiliboo-afrobeat.com

...al 25 paddenstoelen en bessen (Hardcover) ... Vind bessen in Boeken op Marktplaats ... . Mama, kun je deze paddenstoel eten? Kinderen kunnen je de oren van het hoofd vragen. Er valt ook zo... Björn Bergenholtz vertelt in dit boekje allerlei weetjes over 25 paddenstoelen en bessen die je in onze noordelijke streken kunt tegenkomen. En als je ook nog de duidelijke tekeningen goed bekijkt, zul je ze vast herkennen als je ze ziet. Ik ken al 25… is een nieuwe serie van praktische natuurboekjes voor kinderen. Recensie Ik ken al 25 paddenstoelen en ... Bureau ISBN - Ik ken al 25 paddenstoelen en bessen ... . Recensie Ik ken al 25 paddenstoelen en bessen | ISBN 9789025752781 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Ik ken al 25… is een nieuwe serie kleurrijke en praktische natuurboekjes voor kinderen (ook heel handig voor volwassenen...

INFORMATIE

AUTEUR
Bjorn Bergenholtz
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Ik ken al 25 paddenstoelen en bessen.pdf

OMSCHRIJVING

Mama, kun je deze paddenstoel eten? Kinderen kunnen je de oren van het hoofd vragen. Er valt ook zo veel te ontdekken in de wereld om ons heen. Deze prachtig geïllustreerde en vormgegeven non-fictieserie voor kinderen vanaf 4 jaar, speelt daar goed op in. In deze twee delen maak je kennis met de meest voorkomende paddenstoelen en bessen in ons land. Met opzet is gekozen voor niet meer dan 25 verschillende soorten, zodat de informatie behapbaar is en kinderen echt de belangrijkste details zien. Zo weet je waar je op moet letten om de soorten te herkennen. Ook verschenen in deze serie: ‘Ik ken al 25 bomen’, ‘Ik ken al 25 vogels’ en ‘Ik ken al 25 bloemen’.

Wil je het boek lezen?Ik ken al 25 paddenstoelen en bessen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bjorn Bergenholtz. Lezen Ik ken al 25 paddenstoelen en bessen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN