Het Zinneloze Zeilen

Het Zinneloze Zeilen - Herman Brusselmans | Tiliboo-afrobeat.com

...neloze Zeilen. 61 likes · 4 talking about this ... Debuut; Herman Brusselmans - Het Zinneloze Zeilen - 1982 ... ... . Eerste boek van Herman Brusselmans (1957). Pagina gestart door een fan Het zinneloze zeilen is het eerste deel in de reeks Nieuw Verzameld Werk, waarin de vroege boeken van Herman Brusselmans in nieuwe uitgaven verschijnen. Herman Brusselmans (1957) publiceerde meer dan veertig boeken. Hij wordt zowel verguisd als verafgood. Hij is een zeer belangrijk schrijver. Het zinneloze zeilen In het openingsverhaal v ... Het zinneloze zeilen [e-Book] - Herman Brusselmans - (ISBN ... ... . Het zinneloze zeilen In het openingsverhaal van deze bundel laat Herman Brusselmans zijn ik-figuur verklaren: "Tijdens deze busrit zette ik me ernstig aan het denken, omdat dit hoort bij de taak van een schrijver: de werkelijkheid bedenken tijdens busritten om die naderhand te beschrijven, op onderhoudende boeiende interessante vermakelijke feeërieke wijze." Als Hollander verhuisd naar Belg...

INFORMATIE

AUTEUR
Herman Brusselmans
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Zinneloze Zeilen.pdf

OMSCHRIJVING

Met de verhalenbundel Het zinneloze zeilen maakte Herman Brusselmans zijn entree in de Nederlandse letteren. In de vier sterk humoristische verhalen speelt Brusselmans met zijn personages en met de schrijver die hen heeft gecreëerd. De vanaf de eerste zinnen meteen in een volstrekt eigen stijl geschreven verhalen luiden op overtuigende wijze het begin in van een groot schrijverschap. Het zinneloze zeilen is het eerste deel in de reeks Nieuw Verzameld Werk, waarin de vroege boeken van Herman Brusselmans in nieuwe uitgaven verschijnen. Herman Brusselmans (1957) publiceerde meer dan veertig boeken. Hij wordt zowel verguisd als verafgood. Hij is een zeer belangrijk schrijver. De pers over Het zinneloze zeilen: Het beste is het om dit boek uit te lezen, schuddebuikend van het lachen. het vrije volk Zijn er dan toch lichtpuntjes in Vlaanderen? de volkskrant De ontregelde hilariteit waarmee Brusselmans zijn personages voorgoed heeft getekend onderstreept hun eenzaamheid op een zonderlinge en onvergetelijke manier. Dit vermogen maakt deze Vlaamse auteur bij zijn debuut al uniek. thomas verbogt, arnhemse courantMeer boeken van Herman Brusselmans.

Wil je het boek lezen?Het Zinneloze Zeilen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman Brusselmans. Lezen Het Zinneloze Zeilen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN