De Voddenpers

De Voddenpers - M. van Bergen | Tiliboo-afrobeat.com

...denpers (Paperback). Adam Snijders, de zoon van de plaatselijke voddenman, groeit op in de jaren zeventig ... Martien Van Bergen - Owner - LETTERNOOT | LinkedIn ... . Hij neemt een meisje en zijn beste... De Voddenpers. 89 likes. De Voddenpers is een psychologische roman geschreven door auteur M. van Bergen. Productinformatie De Voddenpers. Adam Snijders, de zoon van de plaatselijke voddenman, groeit op in de jaren zeventig. Hij neemt een meisje en zijn beste vriend Fred mee naar zijn vaders bedrijf, waar een mechanische pers voor Adam het middelpunt zal worden van vriendschap, rivaliteit en verraad. Adam Snijders, de zoon van de plaatselijke voddenman, groeit op in de jaren zeventig. Hij neemt een mei ... Blimey! - Wikipedia ... . Adam Snijders, de zoon van de plaatselijke voddenman, groeit op in de jaren zeventig. Hij neemt een meisje en zijn beste vriend Fred mee naar zijn vaders bedrijf, waar een mechanische pers voor Adam het mid...

INFORMATIE

AUTEUR
M. van Bergen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Voddenpers.pdf

OMSCHRIJVING

Adam Snijders, de zoon van de plaatselijke voddenman, groeit op in de jaren zeventig. Hij neemt een meisje en zijn beste vriend Fred mee naar zijn vaders bedrijf, waar een mechanische pers voor Adam het middelpunt zal worden van vriendschap, rivaliteit en verraad. Of ziet Adam de dingen anders dan de anderen?

Wil je het boek lezen?De Voddenpers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. van Bergen. Lezen De Voddenpers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN