Commerciële techniek - Recht

Commerciële techniek - Recht - Mr. T.P. den Uil & Mr. M.J.M. Verbruggen | Tiliboo-afrobeat.com

...iemand die het liefst alles regelt? Dan is de opleiding Commercieel technicus iets voor jou ... Commerciële Economie - Bachelor - Voltijd - 's ... ... . Je vindt het leuk om zaken voor te bereiden, te organiseren en te begeleiden. Vaak werk je op de commerciële afdeling van een technisch bedrijf aan commercieel beleid. Je onderhoudt contacten met klanten en neemt besluiten. Een sleutelrol binnen het bedrijf spelen past bij jou. Met de komst van de bachelor-masterstructuur en met de invoering van de associate degree is er een woud aan titels die je op grond van een studie in het hoger onderwijs mag voeren. De titel is afhankelijk van de soort opleiding die je hebt gevolgd en aan welke instellin ... Master Commerciële rechtspraktijk (Privaatrecht ... ... . De titel is afhankelijk van de soort opleiding die je hebt gevolgd en aan welke instelling. Bij doorstroom vanuit vmbo Zorg en Welzijn, Economie of Landbouw naar mbo techniek is één van de examenvakken wiskunde of natuur- en scheikunde 1 vereist. De opleiding Commercieel Technicus Engineerin...

INFORMATIE

AUTEUR
Mr. T.P. den Uil & Mr. M.J.M. Verbruggen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Commerciële techniek - Recht.pdf

OMSCHRIJVING

Uitgangspunt van dit boek is het leerplan van het MTO voor het onderdeel Recht, zoals herzien naar aanleiding van de veranderingen in het Burgerlijk Wetboek. Volgens dit leerplan is het doel van het vak Recht de commercieel-technische leerlingen op de hoogte te brengen van het bestaan van rechtsbeginselen en rechtsnormen, vertrouwd te maken met de taal en de systematiek van het recht en ze enig inzicht bij te brengen in een aantal wettelijke regelingen.Om deze doelstellingen te verwezenlijken, hebben de auteurs gekozen voor een op de praktijk gerichte benadering van juridische problemen. Alle onderwerpen worden voorafgegaan door een casus met uitleg. Afgesloten wordt met kennisvragen, toepassingsvragen en een slotcasus.Daarnaast besteedt het boek aandacht aan de huwelijkssluiting en de huwelijksontbinding en komt het erfrecht aan de orde. Deze onderwerpen behoren niet tot de examenstof, maar aangezien de leerlingen juist hierover veel vragen stellen, is besloten ze op te nemen.Het laatste gedeelte van dit boek bestaat uit oude deelexamens, die aangepast zijn aan het huidige leerplan en het Nieuw Burgerlijk Wetboek.De auteurs verwachten, dat het vele gebruik van casus de verwerving van de leerstof zal vergemakkelijken en dat de leerlingen deze heirdoor ook beter zullen onthouden.

Wil je het boek lezen?Commerciële techniek - Recht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mr. T.P. den Uil & Mr. M.J.M. Verbruggen. Lezen Commerciële techniek - Recht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN