Badpak

Badpak - J. Hilenius-Krol | Tiliboo-afrobeat.com

...Vind het badpak dat past bij jouw lichaamsfiguur ... Badpakken voor dames online shoppen | ABOUT YOU ... . Zorg dat je klaar bent voor de zomer met een hip badpak! Het scoren van een badpak lijkt misschien iet-wat lastiger dan een bikini, maar niets is minder waar! Voor elk figuur is het er een passend model badpak die goed zit en jou laat stralen op het strand. Het badpak is nooit weggeweest uit het modebeeld. Had je in het begin van de 20e eeuw alleen maar keuze uit een paar modellen en waren de badpakken gebreid van wol, tegenwoordig heb je keus te over uit de meest trendy modellen met prachtige motieven en gefabriceerd van heerlijke stoffen. Een nieuw badpak uitkiezen was nog nooit zo le ... Badpak kopen? Koop je badpakken online bij Hunkemöller ... . Een nieuw badpak uitkiezen was nog nooit zo leuk. Hunkemöller heeft allerlei soorten badpakken. Bekijk de collectie op Hunkemoller.nl Met een badpak kun je werkelijk alle kanten op. Damesbadp...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Hilenius-Krol
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Badpak.pdf

OMSCHRIJVING

Na meer dan 3 herdrukken van haar boekje met Golfverhalen te hebben beleefd, volgt hier haar volgende boekje met columns.Een van de bekendste is "BADPAK", maar ook de andere nieuwe verhalen schetsen allerlei hilarische situaties en onmogelijke dilemma's, die wij dagelijks meemaken en diezo enorm herkenbaar zijn.Ook weer een heerlijk boekje om cadeau te doen aan vriendinnen en vrienden. Een èchte aanrader!

Wil je het boek lezen?Badpak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Hilenius-Krol. Lezen Badpak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN