Werkbare waarden

Werkbare waarden - Bart de Wever | Tiliboo-afrobeat.com

...kbare waarden blijkt maar al te duidelijk hoezeer en hoe graag de N-VA-voorzitter tot denken aanzet, ideeën op de korrel neemt, en alles graag in een breed historisch perspectief plaatst ... N-VA - Bart De Wever lanceert nieuw boek: Werkbare waarden ... ... . In een woord vooraf beoordeelt Tom Naegels Bart De Wever als opiniemaker, als trekker, duwer en 'eyeopener' in het Vlaamse maatschappelijke debat. Werkbare waarden book. Read reviews from world's largest community for readers. Onder de titel Het kostbare weefsel publiceert Bart De Wever al sinds 200... Werkbare waarden. Werkbare waarden bundelt de columns die sinds 2009 verschenen in De Standaard en een aanta ... Een overzicht van 365+ waarden die om een norm vragen ... ... . Onder de titel Het kostbare weefsel publiceert Bart De Wever al sinds 200... Werkbare waarden. Werkbare waarden bundelt de columns die sinds 2009 verschenen in De Standaard en een aantal niet eerder gepubliceerde essays. In dit vervolg op Het Kostbare Weefsel blijft maar al te duidelijk hoezeer en hoe graag Bart De Wever aanzet tot nadenken, ideeën op de korrel neemt en alles graag in een breed historisch perspecti...

INFORMATIE

AUTEUR
Bart de Wever
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Werkbare waarden.pdf

OMSCHRIJVING

Al geruime tijd schrijft Bart De Wever een tweewekelijkse column in De Standaard. In die stukjes bewijst de N-VA-voorzitter dat hij een gevatte observator is van onze samenleving en een scherpzinnige analyticus van de tijdsgeest.Werkbare waarden bundelt de columns die sinds 2009 verschenen in De Standaard en een aantal niet eerder gepubliceerde essays. Het boek is een vervolg op Het kostbare weefsel – een titel die verwees naar het werk van Edmund Burke. De geest van deze Ierse politieke denker waart ook rond in Werkbare waarden, maar krijgt het gezelschap van klassiekers als Augustinus, Alexis de Tocqueville en Karel Van Isacker en moderne denkers als Theodore Dalrymple, Craig Calhoun en Harvey C. Mansfield. En natuurlijk is het oude Rome nooit ver weg…In Werkbare waarden blijkt maar al te duidelijk hoezeer en hoe graag de N-VA-voorzitter tot denken aanzet, ideeën op de korrel neemt, en alles graag in een breed historisch perspectief plaatst.In een woord vooraf beoordeelt Tom Naegels Bart De Wever als opiniemaker, als trekker, duwer en ‘eyeopener’ in het Vlaamse maatschappelijke debat.

Wil je het boek lezen?Werkbare waarden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bart de Wever. Lezen Werkbare waarden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN