Leven met - Leven met een verhoogde kans op hart- en vaatziekten

Leven met - Leven met een verhoogde kans op hart- en vaatziekten - E. Wesseling | Tiliboo-afrobeat.com

...et een verhoogde kans op hart- en vaatziekten is geschreven om de patiënt te informeren over hart- en vaatziekten en de risicofactoren voor deze ziekten ... BSL Shop | Leven met een verhoogde kans op hart- en ... ... . Maar de schrijvers willen hun lezers vooral ook motiveren om te streven naar een leefstijl waarbij het risico op hart- en vaatziekten zo klein mogelijk is. Leven met een verhoogde kans op hart- en vaatziekten is geschreven om de patiënt te informeren over hart- en vaatziekten en de risicofactoren voor deze ziekten. Maar de schrijvers willen hun lezers vooral ook motiveren om te streven naar een leefstijl waarbij het risico op hart- en vaatziekten zo klein mogelijk ... BSL Shop | Leven met een verhoogde kans op har... | Max ... ... . Maar de schrijvers willen hun lezers vooral ook motiveren om te streven naar een leefstijl waarbij het risico op hart- en vaatziekten zo klein mogelijk is. De kans op hart- en vaatziekten wordt verkleind door een gezonde leefstijl: niet roken, een gezond gewicht, voldoende beweging en gezond en gevarieerd eten volgens de Schi...

INFORMATIE

AUTEUR
E. Wesseling
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Leven met - Leven met een verhoogde kans op hart- en vaatziekten.pdf

OMSCHRIJVING

Hart- en vaatziekten komen veel voor en zijn de belangrijkste oorzaak van overlijden in Nederland. Risicofactoren als roken, hoge bloeddruk, ongezonde voeding, hoog cholesterol en overgewicht komen nog meer voor. Vooral overgewicht neemt, letterlijk en figuurlijk, grote vormen aan.Dit boek gaat over hart -en vaatziekten en de risicofactoren die kunnen leiden tot deze harten vaatziekten. Want ook al kan een hartinfarct of een herseninfarct bijzonder onverwacht toeslaan, er zijn wel omstandigheden die de kans op een dergelijke ziekte vergroten. Welke hart- en vaatziekten zijn er en om welke risicofactoren gaat het? Wat betekent het voor je als je een verhoogde kans loopt op een hart- of vaatziekte? Ondervind je dan beperkingen in je dagelijkse leven? En misschien wel het belangrijkste: wat kun je doen om de kans op een hart of vaatziekte zo klein mogelijk te maken?Veel mensen realiseren zich niet dat ze een verhoogde kans hebben op het krijgen van een hart of vaatziekte. Mogelijk herkennen ze zichzelf in de levensloop van de fictieve patiënt Maarten Leeflang, waarmee elk hoofdstuk van dit boek begint. Aan de hand van deze patiënt worden in zes hoofdstukken de ins en outs van leven met een hart- of vaatziekte besproken. Leven met een verhoogde kans op hart- en vaatziekten is geschreven om de patiënt te informeren over hart- en vaatziekten en de risicofactoren voor deze ziekten. Maar de schrijvers willen hun lezers vooral ook motiveren om te streven naar een leefstijl waarbij het risico op hart- en vaatziekten zo klein mogelijk is.

Wil je het boek lezen?Leven met - Leven met een verhoogde kans op hart- en vaatziekten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. Wesseling. Lezen Leven met - Leven met een verhoogde kans op hart- en vaatziekten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN