Inzicht in de grondgedachten van het boeddhisme

Inzicht in de grondgedachten van het boeddhisme - D. Quik | Tiliboo-afrobeat.com

...ek 'Inzicht in de grondgedachten van het boeddhisme' van de auteur Dorien Quik is een hulde aan de Gautama Boeddha, die de moed had om de beperktheid van zijn eigen geest te onderzoeken en te overwinnen ... Top Honderd | Boeddhisme, een rijk geillustreerde reis ... ... . De auteur voert ons in haar boek stap voor stap door de belangrijke kernpunten van het boeddhisme. Bestel Inzicht in de grondgedachten van het boeddhisme van D. Quik. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Inzicht in de grondgedachten van het boeddhisme' door D. Quik - Onze prijs: €23,75 - Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagenGratis verzending. Daarbij vormen de vrije wil, samen met authenticiteit, het hoogste goed dat een mens tijdens zijn leven kan ber ... Inzicht in de grondgedachten van het boeddhisme, D. Quik ... ... . Quik - Onze prijs: €23,75 - Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagenGratis verzending. Daarbij vormen de vrije wil, samen met authenticiteit, het hoogste goed dat een mens tijdens zijn leven kan bereiken.De auteur slaagt erin om met het boek 'Inzicht in de grondgeda...

INFORMATIE

AUTEUR
D. Quik
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Inzicht in de grondgedachten van het boeddhisme.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek gaat over de belangrijkste onderwerpen van het boeddhisme. De auteur behandelt op overzichtelijke en begrijpelijke wijze onder meer de Boeddha van Mededogen, de vier Edele Waarheden, het Achtvoudige Pad en de mantra van mededogen. Ook komen de werking en het transformerend vermogen van de geest aan bod, en het Tibetaans dodenboek.Omdat denken en mediteren sterk bijdragen aan innerlijke ontspanning, kan dit boek bij de lezer interesse in verdere geestelijke ontwikkeling opwekken. Daarbij vormen de vrije wil, samen met authenticiteit, het hoogste goed dat een mens tijdens zijn leven kan bereiken.De auteur slaagt erin om met het boek 'Inzicht in de grondgedachten van het boeddhisme' complexe thema's van het boeddhisme voor de lezer toegankelijk te maken. Enige voorkennis van het boeddhisme strekt daarbij wel tot aanbeveling.

Wil je het boek lezen?Inzicht in de grondgedachten van het boeddhisme in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. Quik. Lezen Inzicht in de grondgedachten van het boeddhisme Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN