Het lijk zonder hoofd

Het lijk zonder hoofd - Michael Jecks | Tiliboo-afrobeat.com

...het jaar 1319. Ook nu weer komen handelaren van heinde en verre naar de jaarmarkt van Tavistock ... - Het Lijk Zonder Hoofd - eBook… - voor €4,95 ... . Tijdens deze gezellige chaos wordt midden in de stad wordt een lijk gevonden - gedumpt op een hoop afval en zonder hoofd. Het Lijk Zonder Hoofd (Onbekende bindwijze). Het is het jaar 1319. Ook nu weer komen handelaren van heinde en verre naar de jaarmarkt van Tavistock, een... Het is het jaar 1319. Ook nu weer komen handelaren van heinde en verre naar de jaarmarkt van Tavistock. Tijdens deze gezellige chaos wordt midden in de stad wordt een lijk gevonden - gedumpt op een ... Uitgeverij Elmar | Het lijk zonder hoofd, Michael Jecks ... . Tijdens deze gezellige chaos wordt midden in de stad wordt een lijk gevonden - gedumpt op een hoop afval en zonder hoofd. Maigret en het lijk zonder hoofd Als de gebroeders Naud hun aak niet zo zwaar ge...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Jecks
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het lijk zonder hoofd.pdf

OMSCHRIJVING

Het is het jaar 1319. Ook nu weer komen handelaren van heinde en verre naar de jaarmarkt van Tavistock. Tijdens deze gezellige chaos wordt midden in de stad wordt een lijk gevonden - gedumpt op een hoop afval en zonder hoofd. De abt van het nabijgelegen klooster die verantwoordelijk is voor de openbare orde vraagt sir Baldwin en baljuw Puttock de zaak te onderzoeken. Aan hen de taak om een complex web van intriges te ontrafelen voordat het geweld in het overbevolkte stadje tot uitbarsting komt.In zijn reeks misdaadromans rond sir Baldwin en Simon Puttock weet Michael Jecks een spannend plot te combineren met een levendige beschrijving van het laat-middeleeuwse Engeland. Spanning voor thriller- en fantasy liefhebbers!Lees meer over sir Baldwin en Simon: De laatste tempelridder, De heks van Wefford, De gehangene van Dartmoor, Het mooie lijk, Het lijk zonder hoofd, Het zevende gebod, Moord in het klooster en De dood van de erfgenaam.

Wil je het boek lezen?Het lijk zonder hoofd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Jecks. Lezen Het lijk zonder hoofd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN