De Holle Aarde

De Holle Aarde - Leo Pilipovic | Tiliboo-afrobeat.com

...lluminati zien er strikt op toe dat het geheim van de holle Aarde verborgen blijft voor het publiek ... De holle aarde. Door M.L. Sherman. Boekbespreking. ... . Zowel de Noord- als de Zuidpool zijn no-fly zones, en zelfs satellieten mogen niet over de polen vliegen. Vreemd genoeg zijn ze met foto's van andere planeten minder voorzichtig. Een variant op de theorie van de holle aarde is dat het universum, of in elk geval het sterrenstelsel waar de aarde toe behoort, zelf binnenin een holle wereld ligt.Dit idee wordt ook wel concaaf holle aarde genoemd. In 1869 kwam Cyrus Teed, een excentrieke dokte ... De holle aarde, buitenissige theorie of verhulde waarheid ... ... .Dit idee wordt ook wel concaaf holle aarde genoemd. In 1869 kwam Cyrus Teed, een excentrieke dokter uit New York, al met een theorie over een concaaf holle aarde.Hij richtte een sekte genaamd de Koreshan Unity op rondom deze theorie. Vandaag in de wetenschapssectie van de Britse krant de Daily Telegraph een artikel over de holle aarde. Complottheoretici pogen al eeuwenlang te bewijzen dat er een geheel onbekende wereld onder onze voeten schuilt, aldus de krant. Op 4 oktober 2002 was...

INFORMATIE

AUTEUR
Leo Pilipovic
DIMENSIE
4,5 MB
BESTANDSNAAM
De Holle Aarde.pdf

OMSCHRIJVING

1945. Frankrijk en Groot-Brittannië hebben sinds 4 jaar de oorlog gewonnen. De Tweede Wereldoorlog is afgesloten met de overwinning van de geallieerden, maar in het oosten gaat het conflict tussen Duitsland en Sovjet Rusland verder. Dankzij de materiële hulp van zijn vroegere tegenstanders kon het Duitse leger het Rode Leger tegenhouden in de voorsteden van Berlijn. Sindsdien lijkt geen van beide partijen in staat een overwinning te behalen, tot grote voldoening van Parijs en Londen. In deze omstandigheden lijkt niet de Frans-Engelse machte te betwisten. Maar voor hoe lang nog?

Wil je het boek lezen?De Holle Aarde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leo Pilipovic. Lezen De Holle Aarde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN