Wetteksten financi le dienstverlening 2014

Wetteksten financi le dienstverlening 2014 - none | Tiliboo-afrobeat.com

...etteksten Financiële Dienstverlening 2020 eenvoudig online bij Wolters Kluwer Voor 23:00 besteld, morgen op uw bureau Gratis verzending Wetteksten financi le dienstverlening 2014 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B ... bol.com | Wetteksten financi le dienstverlening 2014 ... ... .V.. ISBN 9789013121858 Financi le Dienstverlening omvat het fascinerende proces waarbij diverse disciplines in een maatwerkadvies worden ge ntegreerd. Wetteksten Financiële Dienstverlening online is bedoeld - en geschikt - voor alle financieel dienstverleners en adviseurs, ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf, 'vermogende' particulieren en vele anderen. Online. 110,09 incl. 9% b ... Studystore | Wetteksten Financiele Dienstverlening 2019 ... ... . Online. 110,09 incl. 9% b...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Wetteksten financi le dienstverlening 2014.pdf

OMSCHRIJVING

Wetteksten financi le dienstverlening 2014 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013121858 Financi le Dienstverlening omvat het fascinerende proces waarbij diverse disciplines in een maatwerkadvies worden ge ntegreerd. De financieel adviseur die zijn beroep uitoefent, doet dit vanuit een bepaalde achtergrond(kennis). De verzekeringsdeskundige, de belastingadviseur, de accountmanager bij een bank, de accountant en de zelfstandig gevestigde hebben gemeenschappelijk de behoefte aan een verzameling wetteksten, die specifiek zijn geselecteerd voor een optimale uitoefening van het intrigerende vak van financieel dienstverlener. Daartoe zijn in deze bundel op overzichtelijke en toegankelijke wijze de meest relevante onderdelen uit de Nederlandse wetgeving geselecteerd. Achtereenvolgens zijn vijf delen opgenomen: Burgerlijk Wetboek en aanverwante wetten, Belastingwetten, Sociale zekerheid en toekomstvoorzieningen, Pensioenwetgeving en Financi le wetgeving. Naast de wetteksten zijn dit jaar voor het eerst de belangrijkste besluiten van de Staatssecretaris van Financi n opgenomen. Ideaal om naast de wettekst snel zicht te hebben op het (fiscale) beleid. Deze bundel is geschikt voor alle financieel dienstverleners en adviseurs,vermogendeparticulieren, ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf en vele anderen. Dankzij de margekopjes is snel door te dringen tot de van toepassing zijnde bepalingen binnen de wetteksten. De selectie, de rangschikking, de inzichtelijkheid en de toegankelijkheid nodigen hopelijk uit tot een nog betere beroepsuitoefening.

Wil je het boek lezen?Wetteksten financi le dienstverlening 2014 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Wetteksten financi le dienstverlening 2014 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN