Praktische knopengids

Praktische knopengids - G. Budworth | Tiliboo-afrobeat.com

...che knopengids (Paperback). Iedereen kan een knoop leggen: als je er een of twee uit dit boek leert ben je al blij dat je het hebt gekocht ... PDF ePUB - De libelleman ... . Als... Praktische knopengids. Iedereen kan een knoop leggen: als je er een of twee uit dit boek leert ben je al blij dat je het hebt gekocht. Als je er tien leert kan dat al veel verschil uitmaken in je leven. Dat komt omdat je eindeloos plezier kunt beleven aan het bekijken en maken van knopen, dit fascinerende proces dat tegelijkertijd een kunst, een vak, een wetenschap en een filosofie is. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Budworth, G. / Hopkins, Rob Hopkins, R. - Praktische knopengids Op boekwinkeltjes.nl koopt en ve ... Download PDF Praktische knopengids - pianofortefestival.nl ... . Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Budworth, G. / Hopkins, Rob Hopkins, R. - Praktische knopengids Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Prak...

INFORMATIE

AUTEUR
G. Budworth
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Praktische knopengids.pdf

OMSCHRIJVING

Iedereen kan een knoop leggen: als je er een of twee uit dit boek leert ben je al blij dat je het hebt gekocht. Als je er tien leert kan dat al veel verschil uitmaken in je leven. Dat komt omdat je eindeloos plezier kunt beleven aan het bekijken en maken van knopen, dit fascinerende proces dat tegelijkertijd een kunst, een vak, een wetenschap en een filosofie is. Er zijn duizenden knopen en er zijn al honderden boeken over het onderwerp geschreven.Het maken van een aantal basisbochten en verbindingen, ogen en sjorringen is een nuttige vaardigheid, waarmee de een zich verdienstelijk maakt, terwijl de ander toekijkt. Eigenlijk zou iedereen een paar knopen moeten kunnen leggen, net zoals je moet kunnen fietsen, een stop verwisselen, kaartlezen, autorijden, zwemmen en eerste hulp verlenen. We zouden niet zo afhankelijk zijn van riemen, clips en ritsen, veiligheidsspelden en superlijm als een stuk touw en de goede knoop net zo goed werken - en vaak zelfs beter!In dit boek staan meer dan 150 knopen en splitsen, samen goed voor uren plezier.

Wil je het boek lezen?Praktische knopengids in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Budworth. Lezen Praktische knopengids Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN