Pensioenoplossingen bij ontslag

Pensioenoplossingen bij ontslag - Dirk-Jan Plate | Tiliboo-afrobeat.com

...oplossingen bij ontslag Op 1 juni 2020 is het boek 'Pensioenoplossingen bij ontslag, gevolgen en mogelijkheden uitgebreid behandeld' (tweede druk) verschenen ... Pensioenoplossingen bij ontslag, Dirk-Jan Plate ... ... . Het boek is geschreven in de taal van de HR-manager en is in de voetnoten volledig juridisch onderbouwd. Pensioenoplossingen bij ontslag. Gevolgen en mogelijkheden uitgebreid behandeld. Dirk-Jan Plate CPC. Boek. € 23,50. Bestellen. Inkijkexemplaar . Beschrijving. Over de auteur(s) Inhoudsopgave. Beschrijving. Pensioen is een belangrijk onderdeel van het totale arbeidsvoorwaardenpakket. Pensioenoplossin ... Pensioenoplossingen bij ontslag - voor €22,22 ... . Beschrijving. Over de auteur(s) Inhoudsopgave. Beschrijving. Pensioen is een belangrijk onderdeel van het totale arbeidsvoorwaardenpakket. Pensioenoplossingen bij ontslag. Pensioenoplossingen bij ontslag, gevolgen en mogelijkheden uitgebreid behandeld Op 1 juni 2020 is het boek 'Pensioenoplossingen bij ontslag, gevolgen en mogelijkheden uitgebreid behandeld' (tweede druk) verschenen. De ...

INFORMATIE

AUTEUR
Dirk-Jan Plate
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Pensioenoplossingen bij ontslag.pdf

OMSCHRIJVING

Pensioen is een belangrijk onderdeel van het totale arbeidsvoorwaardenpakket. Toch krijgen bij een individueel ontslag of reorganisatie de gevolgen en mogelijkheden voor het pensioen weinig aandacht. Vragen als 'Wat zijn de gevolgen mocht er geen actie worden ondernomen?' en 'Welke voordelen kunnen er worden behaald als er juist wel tot actie wordt overgegaan?' worden in dit boek beantwoord.De antwoorden houden rekening met alle rechtsgebieden en zijn uitvoerig onderbouwd met de bijbehorende wetsartikelen, literatuur en jurisprudentie. Ondersteund met een groot aantal praktijkvoorbeelden bieden de informatie en de besproken oplossingsconstructies een handelingsperspectief voor de ontslagpraktijk.

Wil je het boek lezen?Pensioenoplossingen bij ontslag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dirk-Jan Plate. Lezen Pensioenoplossingen bij ontslag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN