Parels

Parels - Sonja Vandewal | Tiliboo-afrobeat.com

...rasserie is al tien jaar gevestigd aan de Oude Groenmarkt in hartje Haarlem ... Parels | Veritas ... . Zowel binnen als buiten geniet je van een ongedwongen sfeer. Niet alleen ons interieur is geheel vernieuwd, maar ook ons terras kreeg een opfrisbeurt! Met trots zijn wij een nieuwe Parels. Wel zetten we je graag zoals vanouds in het zonnetje. Geschiedenis. Hoewel parels binnen 100-105 jaar verouderen, dan bladdert het parelmoer af, heeft men in Pompeï parels gevonden uit het jaar 79 na Christus. Het is waarschijnlijk dat mensen al 6000 jaren parels kennen. Egyptenaren ... De mooiste parels en parel sieraden - Aurora Patina ... . Het is waarschijnlijk dat mensen al 6000 jaren parels kennen. Egyptenaren waren ermee vertrouwd en ook bij opgravingen in Mexico werden parels gevonden (deze stammen uit 2500 voor Christus). In India worden parels gebruikt als talisman. Zuidzee parels (Pinctada maxima) Wat Zuidzee parels genoemd worden zijn eigenlijk twee varianten van dezelfde oesterfamilie. M...

INFORMATIE

AUTEUR
Sonja Vandewal
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Parels.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer Cathy, met haar vriendin Manon, naar haar oma Nicolette op vakantie gaat in Frankrijk, kruist een vreemde vrouw hun weg. Ze richt zich tot Manon en geeft haar een parelketting. Vanaf dat moment is niets meer wat het lijkt. Bij aankomst in Frankrijk blijken de inwoners van het dorpje een groot geheim te hebben. Nicolette leeft niet meer, ze werd enkele jaren geleden vermoord. Maar wie is dan die vrouw die Cathy aanziet als haar oma, en die aan Manon vraagt om haar moordenaar te ontmaskeren?

Wil je het boek lezen?Parels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sonja Vandewal. Lezen Parels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN