Kinderorthopedie: Pluis of niet pluis

Kinderorthopedie: Pluis of niet pluis - Visser, J.D. | Tiliboo-afrobeat.com

...rthopedie: Pluis of niet pluis (Hardcover) ... Pluis of niet Pluis - Zonnevlecht cursussen en opleidingen ... . In 1992 verscheen de eerste druk van pluis of niet pluis. De tiende druk is de eerste geheel herziene... In 1992 verscheen de eerste druk van pluis of niet pluis. De tiende druk is de eerste geheel herziene uitgave. Het boek is op diverse punten op de actualiteit aangepast. Aan de bestaande 90 figuren zijn ruim 40 figuren toegevoegd, de tekeningen zijn in kleur uitgevoerd en tevens is een index aangebracht. Pluis of niet pluis, Visser, J.D., 97890 ... Niet pluis? Kom in Actie! ... . Pluis of niet pluis, Visser, J.D., 9789080333055, kinderorthopedie. In 1992 verscheen de eerste druk van pluis of niet pluis. De tiende druk is de eerste geheel herziene uitgave. Het boek is op diverse punten op de actualiteit aangepast. In 1991 verscheen de eerste druk van pluis of niet pluis. De tiende druk uit 2009 is de eerste geheel herziene uitgave. Het boek is op diverse ...

INFORMATIE

AUTEUR
Visser, J.D.
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kinderorthopedie: Pluis of niet pluis.pdf

OMSCHRIJVING

In 1992 verscheen de eerste druk van pluis of niet pluis. De tiende druk is de eerste geheel herziene uitgave. Het boek is op diverse punten op de actualiteit aangepast. Aan de bestaande 90 figuren zijn ruim 40 figuren toegevoegd, de tekeningen zijn in kleur uitgevoerd en tevens is een index aangebracht. Dit boek geeft voldoende informatie om met een zeker elan op regelmatig voorkomende problemen een antwoord te geven. De meest voorkomende orthopedische problemen bij kinderen worden besproken, u ontvangt advies over wanneer er een indicatie is voor verwijzing en wat de tweedelijn voor de patiënt kan betekenen. Voorwoord bij tiende druk (eerste herziene uitgave)In 1992 verscheen de eerste druk van pluis of niet pluis. De tiende druk is de eerste geheel herziene uitgave. Het boek is op diverse punten op de actualiteit aangepast. Er zijn ruim veertig figuren toegevoegd, de tekeningen zijn in kleur uitgevoerd en tevens is een index aangebracht. Voorwoord bij elfdedrukIn de elfde druk zijn tekstuele correcties aangebracht en acht figuren toegevoegd.

Wil je het boek lezen?Kinderorthopedie: Pluis of niet pluis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Visser, J.D.. Lezen Kinderorthopedie: Pluis of niet pluis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN