Genealogisch overzicht van het geslacht Coelew(e)ij/Koelew(e)ij

Genealogisch overzicht van het geslacht Coelew(e)ij/Koelew(e)ij - P.A.J. Coelewij | Tiliboo-afrobeat.com

...ilie Coelewij is afkomstig uit Oost-Friesland(Duitsland)en heeft zich begin 1600 in Amsterdam gevestigd ... Politiek, sociaal, communicatie - Pagina 74 - Doorbraak winkel ... . . Daar heeft de familie zich van zelfstandige handwerklieden ontwikkelt tot een typisch Amsterdamse zaken-familie met de oprichting van een timmer-aannemingbedrijf, dat hen 200 jaar lang, tot midden 1900, een ruime welvaart heeft verschaft. De haplo-groep ''G'' van het DNA van de mannelijke familieleden duidt op wortels uit het Kaukasusgebergte, waar voornamelijk Iraanse talen worden gesproken en de voorouders ongeveer 10.000 jaar geleden, aan de wieg hebben gestaan van de eerste belangrijke landbouwrevolutie. Genealogisch ... Informatief & professioneel | Zoeken | Leesvink ... .000 jaar geleden, aan de wieg hebben gestaan van de eerste belangrijke landbouwrevolutie. Genealogisch overzicht van het geslacht Coelew(e)ij/Koelew(e)ij (Paperback). De familie Coelewij is afkomstig uit Oost-Friesland(Duitsland)en heeft ...

INFORMATIE

AUTEUR
P.A.J. Coelewij
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Genealogisch overzicht van het geslacht Coelew(e)ij/Koelew(e)ij.pdf

OMSCHRIJVING

De familie Coelewij is afkomstig uit Oost-Friesland(Duitsland)en heeft zich begin 1600 in Amsterdam gevestigd. . Daar heeft de familie zich van zelfstandige handwerklieden ontwikkelt tot een typisch Amsterdamse zaken-familie met de oprichting van een timmer-aannemingbedrijf, dat hen 200 jaar lang, tot midden 1900, een ruime welvaart heeft verschaft.In de 18-de eeuw splitste de familie zich in een Coelewij-tak en een Koelewij-tak, waarvan de laatste onlangs in mannelijke lijn is uitgestorven. De haplo-groep ''G'' van het DNA van de mannelijke familieleden duidt op wortels uit het Kaukasusgebergte, waar voornamelijk Iraanse talen worden gesproken en de voorouders ongeveer 10.000 jaar geleden, aan de wieg hebben gestaan van de eerste belangrijke landbouwrevolutie.

Wil je het boek lezen?Genealogisch overzicht van het geslacht Coelew(e)ij/Koelew(e)ij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.A.J. Coelewij. Lezen Genealogisch overzicht van het geslacht Coelew(e)ij/Koelew(e)ij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN