Gelijke behandeling: regels en realiteit

Gelijke behandeling: regels en realiteit - Onbekend | Tiliboo-afrobeat.com

... behandeling: regels en realiteit Eenjuridische en rechtssociologische analyse vande gelijke-behandelingswetgeving Onder redactie van: prof ... Gelijke Behandeling: de realiteit - PDF ... . mr.J.P. Asscher-Vonk en prof. mr. G.A. Groenendijk Sdu Uitgevers, Den Haag 1999 Gelijke behandeling: regels en realiteit (Paperback). Na een lang en soms heftig debat werd in 1994 de Algemene wet gelijke behandeling ingevoerd. Maar... Rijksuniversiteit Groningen founded in 1614 - top 100 university. Sluiten. Menu en zoeken; Contact; My University; Student Portal Description Redactie: prof. mr. I. Ascher-Vonk prof. mr. C.A. Groenendijk ... Uitzondering op eis van gelijke behandeling op grond van ... ... . Sluiten. Menu en zoeken; Contact; My University; Student Portal Description Redactie: prof. mr. I. Ascher-Vonk prof. mr. C.A. Groenendijk beide van de KUN-Nijmegen Title: Gelijke behandeling: regels en realiteit.. Een juridische en r...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Gelijke behandeling: regels en realiteit.pdf

OMSCHRIJVING

Na een lang en soms heftig debat werd in 1994 de Algemene wet gelijke behandeling ingevoerd. Maar heeft deze wet voldaan aan de bedoelingen van de wetgever? Dat is de vraag die centraal staat in deze juridisch / sociologische uitgave. Aan de hand van de volgende vragen wordt een antwoord gezocht op de bovenstaande vraag: Wat zijn de voor- en nadelen van het gekozen 'gesloten systeem' van de AWGB? Biedt de wetgeving voldoende mogelijkheden tot sanctionering van ongelijke behandeling? Is de wetgeving bekend bij het bedrijfsleven en de overheid? Hebben organisaties hun manier van doen als werkgever of bij het aanbieden van goederen en diensten aangepast? Zijn belangenorganisaties van vrouwen, homoseksuelen of etnische minderheden tevreden? En wat is de opvatting van werkgeversorganisaties? Wat zijn de ervaringen met de Commissie gelijke behandeling? Worden de uitspraken van die Commissie in de praktijk opgevolgd of hebben ze juist een averechts effect?

Wil je het boek lezen?Gelijke behandeling: regels en realiteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Gelijke behandeling: regels en realiteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN