Nederlands voor buitenlanders Beginners NT2-niveau 0>A2 Tekstboek

Nederlands voor buitenlanders Beginners NT2-niveau 0>A2 Tekstboek - Bondi Sciarone | Tiliboo-afrobeat.com

...ands voor buitenlanders Beginners NT2-niveau 0>A2 Tekstboek (Paperback) ... Nederlands voor buitenlanders Beginners NT2-niveau 0>A2 ... ... . Al ruim dertig jaar leren anderstaligen succesvol Nederlands met... 'Nederlands voor buitenlanders Beginners NT2-niveau 0>A2 Tekstboek' door Bondi Sciarone, Piet Meijer, C. Westdijk, Jan Erik Grezel, A. Blom, P. Post - Onze prijs: €72,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Nederlands leren doe je met Basiscursus 2 - tekstboek + online van , 9789089536518 voor € 69,90 bij NT2.nl. Geen verzendkosten vanaf € 20,-! Al ruim dertig jaar leren ander ... Nederlands voor buitenlanders (Delftse methode, Beginners ... ... .nl. Geen verzendkosten vanaf € 20,-! Al ruim dertig jaar leren anderstaligen succesvol Nederlands met Nederlands voor buitenlanders van de Delftse methode. De methode brengt cursisten in 42 lessen van niveau 0 naar A2. Ze ken...

INFORMATIE

AUTEUR
Bondi Sciarone
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Nederlands voor buitenlanders Beginners NT2-niveau 0>A2 Tekstboek.pdf

OMSCHRIJVING

Al ruim dertig jaar leren anderstaligen succesvol Nederlands met Nederlands voor buitenlanders van de Delftse methode. De methode brengt cursisten in 42 lessen van niveau 0 naar A2. Ze kennen dan de belangrijkste woorden en woordvormen van het Nederlands en ze kunnen die kennis inzetten bij het lezen, luisteren, spreken en schrijven.Deze nieuwe, vijfde editie bevat volledig herziene teksten, aangepast aan de wensen van docenten en cursisten, en aan de ontwikkelingen in de Nederlandse samenleving. De bijna 2200 in de teksten gebruikte woorden en woordvormen zijn gekozen op basis van de meest recente frequentielijsten van het Nederlands. De Engelse vertaling van de woordenlijsten is in deze vijfde editie weer naast de tekst afgedrukt, zodat een groot deel van de cursisten direct hulp heeft als ze met de tekst aan de slag gaan. Bovendien is aan het al ruime aanbod van beschikbare vertalingen het Tigrinya toegevoegd. De online cursus bij dit boek bevat alle teksten, de audio, de woordvertalingen en oefeningen. Als aanvulling op het tekstboek is er ook een oefenboek beschikbaar om extra te oefenen. Nederlands voor buitenlanders is tevens beschikbaar als app.

Wil je het boek lezen?Nederlands voor buitenlanders Beginners NT2-niveau 0>A2 Tekstboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bondi Sciarone. Lezen Nederlands voor buitenlanders Beginners NT2-niveau 0>A2 Tekstboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN