Leerboek orthopedie

Leerboek orthopedie - Verhaar | Tiliboo-afrobeat.com

...rland komen aandoeningen en letsels van het bewegingsstelsel vaak voor ... Leerboek orthopedie - (ISBN: 9789031394111) | De Slegte ... . De diagnostiek en behandeling vergen specifieke kennis, en artsen en fysiotherapeuten werken veel samen op dit terrein. De samenwerking wordt vergemakkelijkt doordat beide beroepsgroepen met dit Leerboek orthopedie eenzelfde bron van basiskennis hebben. Dit boek wordt al 35 jaar gebruikt in de medische en ... Leerboek orthopedie 3e druk is een boek van Verhaar uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031394111 In Nederland komen aandoeningen en letsels van he ... Leerboek orthopedie - Geneeskundeboek ... . ISBN 9789031394111 In Nederland komen aandoeningen en letsels van het bewegingsstelsel vaak voor. De diagnostiek en behandeling vergen specifieke kennis, en artsen en fysiotherapeuten werken veel samen op dit terrein. In de vierde volledig herziene editie van dit leerboek komen de d...

INFORMATIE

AUTEUR
Verhaar
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Leerboek orthopedie.pdf

OMSCHRIJVING

Leerboek orthopedie 3e druk is een boek van Verhaar uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031394111 In Nederland komen aandoeningen en letsels van het bewegingsstelsel vaak voor. De diagnostiek en behandeling vergen specifieke kennis, en artsen en fysiotherapeuten werken veel samen op dit terrein. De samenwerking wordt vergemakkelijkt doordat beide beroepsgroepen met dit Leerboek orthopedie eenzelfde bron van basiskennis hebben. Dit boek wordt al 35 jaar gebruikt in de medische en paramedische opleidingen. Het is een basisboek voor de diagnostiek en de behandeling, operatief en niet-operatief, van de meest voorkomende aandoeningen en letsels van het bewegingsstelsel. In deze nieuwe editie is de opbouw in vier delen gehandhaafd: Basiskennis, Traumatologie, Orthopedie bij kinderen en Orthopedie bij volwassenen. Nieuwe ontwikkelingen en moderne wetenschappelijke inzichten worden kritisch behandeld. Om het studeren gemakkelijker te maken wordt de tekst afgewisseld met intermezzo's, kernpunten en meer dan 500 illustraties. Bij het boek hoort een speciale website die kosteloos toegankelijk is. Hier zijn de teksten en afbeeldingen ook digitaal beschikbaar. Casussen en vragen bieden de mogelijkheid om de nieuwe competenties en kennis te toetsen. Behalve voor studenten geneeskunde en fysiotherapie is het Leerboek orthopedie geschikt voor arts-assistenten, huisartsen en verpleegkundigen die zich willen specialiseren in de orthopedie.

Wil je het boek lezen?Leerboek orthopedie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Verhaar. Lezen Leerboek orthopedie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN