Kookschool - Patisserie

Kookschool - Patisserie - Melanie Dupuis | Tiliboo-afrobeat.com

...ool Patisserie is een pareltje onder de bakboeken ... De 17 beste afbeeldingen van Kookschool | Kookschool ... ... . Wil jij die in Frankrijk gegeten gebakjes thuis ook kunnen maken? Dan is dit boek je vriend. Sowieso als je de Franse patisserie onder de knie wilt krijgen. Het boek is niet alleen prachtig vormgegeven, elk recept is ook gewoon ontzettend duidelijk uitgelegd. Kookschool Patisserie van Mélanie Dupuis en Anne Cazor is een prachtig bakboek. Met stap voor stap fotografie en duidelijke illustraties in een groot formaat kookboek. Echte patisserie lijkt moeilijk, maar met Kooks ... KOOKSCHOOL - PATISSERIE • de Bijenkorf ... . Echte patisserie lijkt moeilijk, maar met Kookschool Patisserie kun je de uitdaging aan! Met recepten voor millefeuille, moeulleux au chocolat, soesjes, croissants en meringue. Kookschool Patisserie door Mélanie Dupuis en uitgegeven door Kosmos met ISBN 9789021559520. De oorspronkelijke titel van dit boek is Le grand manuel de pâtissier. Kookschool Patisserie is dus een vertaald kookboek uit het Frans. De eerste indruk. Het kookboek Koo...

INFORMATIE

AUTEUR
Melanie Dupuis
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kookschool - Patisserie.pdf

OMSCHRIJVING

Kookschool Patisserie van Mélanie Dupuis en Anne Cazor is een prachtig bakboek. Met stap voor stap fotografie en duidelijke illustraties in een groot formaat kookboek. Echte patisserie lijkt moeilijk, maar met Kookschool Patisserie kun je de uitdaging aan! Met recepten voor millefeuille, moeulleux au chocolat, soesjes, croissants en meringue. Met basisrecepten voor verschillende soorten deeg, crème en glazuur. En natuurlijk voor de meest indrukwekkende baksels.

Wil je het boek lezen?Kookschool - Patisserie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Melanie Dupuis. Lezen Kookschool - Patisserie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN