Interpretatie van medisch laboratoriumonderzoek

Interpretatie van medisch laboratoriumonderzoek - J.J.M.L. Hoffmann | Tiliboo-afrobeat.com

...l Medische microbiologie is uitgebreid met hoofdstukken over influenza, Q-koorts en multiresistente bacteriën ... BSL Shop | Interpretatie van medisch laboratoriumonderzoek ... . Interpretatie van medisch laboratoriumonderzoek geeft inzicht in de achtergronden en de mogelijkheden, maar ook in de beperkingen van het gebruik van laboratoriumonderzoek in de klinische diagnostiek. Interpretatie van medisch laboratoriumonderzoek is een praktisch naslagwerk voor studenten geneeskunde en medische biologie, voor coassistenten, assistenten in opleiding tot huisarts of specialist en voor medisch specialisten in niet-internistische vakken. Interpretatie van medisch laboratoriumonderzoek 2e druk is een boek van J.J.M.L. Hoffmann uitgegeven bij Boh ... Interpretatie van medisch laboratoriumonderzoek - Google ... ... . Interpretatie van medisch laboratoriumonderzoek 2e druk is een boek van J.J.M.L. Hoffmann uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031389926 Anamnese en lichame...

INFORMATIE

AUTEUR
J.J.M.L. Hoffmann
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Interpretatie van medisch laboratoriumonderzoek.pdf

OMSCHRIJVING

Interpretatie van medisch laboratoriumonderzoek 2e druk is een boek van J.J.M.L. Hoffmann uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031389926 Anamnese en lichamelijk onderzoek vormen de basis voor een klinische diagnose. Laboratoriumonderzoek is een van de belangrijkste aanvullende onderdelen van het diagnostische proces. Een kritische analyse van de laboratoriumgegevens kan helpen bij deze besluitvorming. De laboratoriumgeneeskunde heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt. Deze tweede druk van Interpretatie van medisch laboratoriumonderzoek is daarom volledig geactualiseerd. Het algemene eerste deel is praktischer van opzet gemaakt. In het deel Klinische chemie is de berekende glomerulaire filtratiesnelheid (eGFR) opgenomen. Het hoofdstuk over HbA1c is aangepast aan de wereldwijde standaardisatie die in 2010 werd ingevoerd. In het deel Hematologie zijn nieuwe bepalingen opgenomen, bijvoorbeeld hepcidine voor ijzerdiagnostiek en vrij vitamine B12. Het deel Medische microbiologie is uitgebreid met hoofdstukken over influenza, Q-koorts en multiresistente bacteriën. Interpretatie van medisch laboratoriumonderzoek geeft inzicht in de achtergronden en de mogelijkheden, maar ook in de beperkingen van het gebruik van laboratoriumonderzoek in de klinische diagnostiek.

Wil je het boek lezen?Interpretatie van medisch laboratoriumonderzoek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.J.M.L. Hoffmann. Lezen Interpretatie van medisch laboratoriumonderzoek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN